- Adı
- OĞUZ
- Kan Grubu
- A RH +
- Araç Yılı
- 2015
- Renk
- BRONZ KAHVE
hayırlı olsun....Arkadaşlar sizle yazıştıktan sonra Koray Beyi arayıp siparişimi verdim bugün de teslim aldım kılıfı taktırdım cuk oturdu gerçekten mükemmel oldu Koray Beyin ilgi ve yardımalarına çok teşekkür ederim .Merak eden arkadaşlar için bilgi oto kılıfı 100TL - Branda 100TL-Kauçuk paspaslar 75 TL - Kargo 25TL -kılıf taktırma 20TL toplam 320 TL ye mal oldu ama hepsi çok güzel Ayrıca hediye olarak gönderilen Mustafa Kemal ATATÜRK imza sticerı da ilaç oldu burda arayıp bulamamıştım .Onun için ayrı teşekkür ederim.
Arkadaşlar sizle yazıştıktan sonra Koray Beyi arayıp siparişimi verdim bugün de teslim aldım kılıfı taktırdım cuk oturdu gerçekten mükemmel oldu Koray Beyin ilgi ve yardımalarına çok teşekkür ederim .Merak eden arkadaşlar için bilgi oto kılıfı 100TL - Branda 100TL-Kauçuk paspaslar 75 TL - Kargo 25TL -kılıf taktırma 20TL toplam 320 TL ye mal oldu ama hepsi çok güzel Ayrıca hediye olarak gönderilen Mustafa Kemal ATATÜRK imza sticerı da ilaç oldu burda arayıp bulamamıştım .Onun için ayrı teşekkür ederim.
Koray kim olupyordu arkadaslar bende branda sölüyimArkadaşlar sizle yazıştıktan sonra Koray Beyi arayıp siparişimi verdim bugün de teslim aldım kılıfı taktırdım cuk oturdu gerçekten mükemmel oldu Koray Beyin ilgi ve yardımalarına çok teşekkür ederim .Merak eden arkadaşlar için bilgi oto kılıfı 100TL - Branda 100TL-Kauçuk paspaslar 75 TL - Kargo 25TL -kılıf taktırma 20TL toplam 320 TL ye mal oldu ama hepsi çok güzel Ayrıca hediye olarak gönderilen Mustafa Kemal ATATÜRK imza sticerı da ilaç oldu burda arayıp bulamamıştım .Onun için ayrı teşekkür ederim.