Boya Koruma Ne Zaman Yaptırmalıyım

Ben aracı sıfır olarakj ilk aldığım gün yaptırmıştım. 52gün olmuş hala pırıl pırıl. Faydası olacaksa ilk günden itibaren yaptırmak gerektiği yönünde bilgi verildi bana ki burda yazılanlarda bunu doğruluyor. Ön cama su kaydırıcı da yapmıştım. Onunda faydası çok. 90 -110 arası gidildiğinde sileceğe gerek kalmıyor. Ancak boya korumanın 6 ayda bir yapılması gerekirmiş. Yaptırdığım yer öyle söylemişti. Resimleri eklemiştim siteya ama kaldırılmış sanırım.

ben nisan yada mayıs gibi düşünüyorum şöyle bir zıbarta sokayım herşeyi a'dan z'ye kadar yaptırıcam.

Bilemiyorum kimisi hemen yaptır kimisi bekle diyor kararsız kaldım. Kampanya da %50 indirim güzel aslında.

benim aracım gün geçtikçe matlaşıyor yazı bekliyorum yaza girerken şöyle bir parlattırayım onu kendine gelsin bi 🙂

yildiz mavisi tarafından yazılan metin:
benim aracım gün geçtikçe matlaşıyor yazı bekliyorum yaza girerken şöyle bir parlattırayım onu kendine gelsin bi 🙂

Benim kafamı karıştıran da benim aracın 0 olması. Kimi arkadaş bekle, kimisi de hemen yaptır diyor *dull*

WebHocam tarafından yazılan metin:
Bu mevsimde gel sana boya koruması yapayım diyen senin iyiliğini değil kesesini düşünendir.. : ) Bu mevsimde boya koruması yapılmaz sakın ola yaptırma🙂
Sevgili kardeşim bu mevsimde boya koruma yapılmaz deyip te kestirip atma .....Ne yapsın adam boyası solduktan sonramı yaptırsın ...Bu işi profesyonelce yapan firmalar Aracı boya korumanın yapılması için ideal sıcaklık olan 25 derecede uygulama yaparlar.....Tabii ki soğuk havada boya koruma olmaz ...Ama hiç olmaz değil tabiki...Artık türkiyede bu işi profesyonelce yapan onlarca firma var............Sevgili
kardeşim sende bu firmalardan birine bunu gönül rahatlığı ile yaptırabilirsin......

Eski bir konu ama yeni konu açmak istemedim
malum yaz geliyor herkes için bilgilendirme olur.
Boya temizleme patlatma koruma ve detaylı iç temizlik yaptiracam
Önceden ziebart yaptiriyordum ufak sorun yaşadım.
Buna istinaden bana kıyak bir fiyat teklif ettiler affetmem karşılığında.
Sonax da var ama hiç yaptirmadim
Mequaris cilasini kullandım çok güzel di.
Ne önerirsiniz.
Aslında ziebarttan memnundum

Back