Boya Koruma Ne Zaman Yaptırmalıyım

premio35

Aktif Üye
Arkadaşlar sonunda geçen cumartesiden beri doblocuyum, kaskonun hediye ettiği yılda 1 kere fiat servisinde yaptırabileceğim boya koruma hakkım var, sizce bunu ne zaman kullanmalıyım?

aracı aldıgınızda yaptırsaymıssınız. simdi kullanın. seneye bidaha yaptırırsınız. ama benim önerim ziebart altın zırh koruma. fiyatı biraz pahalı ama sıfır arabam olsa yaptırırım. 1000 Tl vericek durumunuz varsa hemen ziebart bayisine koşun derim

hemen yaptırmanı tavsiye ederim boya koruma zaten aracın boyasının solmaması yıpranmaması için yapılır.....Aracınız hayırlı olsun.....

bakiergul tarafından yazılan metin:
hemen yaptırmanı tavsiye ederim boya koruma zaten aracın boyasının solmaması yıpranmaması için yapılır.....Aracınız hayırlı olsun.....
Çok teşekkürler.

Aldığımız bayideki bayan nisanda falan yaptırın dedi, yağmurlarda koruma özelliğini yitirebilir, nisanda yaptırırsanız yaza güneşten daha iyi korur dedi o yüzden kafam karışık :|

tLqA tarafından yazılan metin:
aracı aldıgınızda yaptırsaymıssınız. simdi kullanın. seneye bidaha yaptırırsınız. ama benim önerim ziebart altın zırh koruma. fiyatı biraz pahalı ama sıfır arabam olsa yaptırırım. 1000 Tl vericek durumunuz varsa hemen ziebart bayisine koşun derim

1000tl şuan veremem, bir arkadaşım ziebartta çalışmıştı, çok methediyor, kullandıkları ürünler boyaya en az zarar veren ve en çok koruyanlarmış. İmkanım olduğunda yaptırabilirim.

vallah bu konuda benimde sıkıntım var zibart yaptırmak istiyorum aracımı 2. el aldım benden önce kullanan adam koltukların üzerinde ne yaptıysa artık leş gibi halada öyle havalar biraz ısınınca yaptırmayı düşünüyordum bu konuda tanıdığı olan varsa bilgilendirirseniz sevinirim

zamanınız olursa yaptırın madem hediye güzel olur.
ama bana göre bu tür işlemler göz boyama.
aracı güneşden koru kuş pisliği bırakma bir kaç ayda bir cilala korumadan daha güzel ve hesaplı olur.

bence hemen yaptırım boya korumayı kışa hazırlıklı girin yaza birdaha yaptırn

brn her ay kesinlikle yaparım çünkü parlak arraba hoşuma gidiyor

yıkama sırasında koruma cilası bende attırırım haftada bir ama iyi bir boya koruması için senede bir defa iyi oluyor. sadece boya koruması değil aracın içi dışı komple

premio35 tarafından yazılan metin:

1000tl şuan veremem, bir arkadaşım ziebartta çalışmıştı, çok methediyor, kullandıkları ürünler boyaya en az zarar veren ve en çok koruyanlarmış. İmkanım olduğunda yaptırabilirim.

1000TL gerçekten çok para. Ben de sonax düşünüyordum. Forumda da konu açmıştım zaten. Ancak araç yeni hemen yaptırmana gerek yok önerileri ağır bastı. Bana da kışa girmeden yazın yaptırmak daha mantıklı geliyor.

en mantıklısı yazın yaptırmak çünkü koltukların kuruması için zaman gerekli doğal olarak da sıcak hava lazım en iyisi yazın yaptırmak.

yildiz mavisi tarafından yazılan metin:
vallah bu konuda benimde sıkıntım var zibart yaptırmak istiyorum aracımı 2. el aldım benden önce kullanan adam koltukların üzerinde ne yaptıysa artık leş gibi halada öyle havalar biraz ısınınca yaptırmayı düşünüyordum bu konuda tanıdığı olan varsa bilgilendirirseniz sevinirim

bir arkadaşda toyota vardı kadife döşemeydi orjinal. leş gibiydi.
yağ çözücüyü suyla karıştırıp sildi tertemiz oldu.yanlız eldiven kullan eli çok tahriş ediyor.
daha öncede 20 tl ye kumaş temizleyici kullanmıştı köpük şeklindeydi oda verimli olmuştu.

bence yaz gelince iyi bir temizleyici al ilk önce görünmeyen bir yerde dene solma filan yaptırmasın sonra giriş koltuklara 1-2 satini alır.kapı pencere aç iyice kurusun.biraz emekle ucuza mal edersin böylece.

valla en iyisi kılıf almak aracı aldıgımız anda. böylece koltuklara zarar gelmez. ve yaz için araca perde ve ön tarafına karton almak. böylece yazın günesten aracımızıda koruruz. bu dediğim işlemler ucuzlarından alırsanız 100 tl ye bile gelmez ve aracınızın içini korumus olursunuz

valla en iyisi kılıf almak aracı aldıgımız anda. böylece koltuklara zarar gelmez. ve yaz için araca perde ve ön tarafına karton almak. böylece yazın günesten aracımızıda koruruz. bu dediğim işlemler ucuzlarından alırsanız 100 tl ye bile gelmez ve aracınızın içini korumus olursunuz

aynen dediğiniz gibi
kılıf alamadım ama tsört geçirdim
arka koltuğuda kilim serdim sırt bölümünede kumaş ayarladım.
koltuk kumaşları koruma altında şu an.
yazında branda ile güneşden koruyorum.

branda biraz işkence gibi olur gerçi alışana kadar. bizim arabayı genelde 2 kişi kullanıcak aldıgımız zaman. babam ve ben. babam kaptan oldugu icin sahilde 5-10 tekneden sorumlu. ve bu teknelerin ihtiyaclarını arabayla götürüp getirmek isticek. araç pislenicek ve temizlemek yine bana kalıcak. aracı kapıya getirip brandasını taktıgım an arayıp arabayı getir diyebilir. bu yuzden ben perde kullanmayı düşünüyorum

https://www.teamdoblo.com/forum/viewthread.php?thread_id=2115&pid=33617#post_33617

fırçasız yıkama düzenli cila

Bu mevsimde gel sana boya koruması yapayım diyen senin iyiliğini değil kesesini düşünendir.. : ) Bu mevsimde boya koruması yapılmaz sakın ola yaptırma🙂

"31 Ocak'a kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni Garanti İnternet Şubesi veya Paramatiklerden ödeyen herkese SONAX Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma uygulaması yarı fiyatına, sadece 125 TL!"

Bugün böyle bir e-posta aldım. Ne dersiniz yaptırsam mı?

Back