filo tarafından yazılan metin:
selamlar benim blue mi bluetooh baglantım kesiliyor ve dinledigim mp3 sarkı bastan baslatıyor 5.5 versiyonu kullanma ma ragmen media playerde usb setup menüsü yok
arkadasım eski versiyon derken yenisi ile değiştimi bu usb setup cıkacakmı cünkü ben servisin ustune baya gittiim ve sistemi soktürdüm serviste bizim gibi bilgisiz anlatmaya calıştım anlamıdılar fabrikayı arattırdım sistemi gonderin yenisi ile degisecek dedii insallah olacak bu seferalpaltiner tarafından yazılan metin:
Media player menüsünden USB seçenelkleri çıkmaması blue&me sisteminiz eski versiyon olmasından kaynaklanıyor. Ecodrive zaten hemen sorun çıkarmıyor, bir süre kullandıktan sonra sorunlar başlıyor. Bende 5 gün sonunda sorunlar oluşmuştu. Kontağı açtığınızda cep telefonu operatörünüz gözüktükten sonra Ecodrive ON yazısı gözükmesi lazım sistemin çalışması için. Eğer görüntülenmiyorsa aracın yol bilgisayarının dilini ingilizceye çevirip öyle deneyin.
evet yüklüydü kapattım hatta kuyup başlarını sokup sıfırladım ama yine aynı bütün mp 3lerde aynı sorun kontak anahtarını acarken sarkı başlıyor ondan sonra sıfırlanıyor bluotoh baglantısı gidiyor 1 dk sonra tekrar düzeliyor. serviste anlamıyonr ama sistemi söktürdüm bugun bu usb setup özelligini istedim fabrikanın dedigi yenisi ile degisecek bende anlamadım bakalım cihazım bi gelsin sizlere yazacagımalpaltiner tarafından yazılan metin:
EcoDrive yüklü mü? Her zaman mı kesiliyor yoksa belli bir mp3 dinlerken mi oluyor. Detaylı bilgi verirsen yardımcı olabilirim.
Blue&me nin resetlenmesi yani şarkının kesilmesi ve cep telefonu bağlantısının kopması benimde yaşadığım bir sorundu. Bunun nedeni eski versiyon beyinin hafızasının yetersiz oluşundan ve Ecodrive ı yüklediğinizde aşırı zorlanıp kendisini resetlemesinden kaynaklanıyor. Eski sistemin hafızsı 8 mb imiş, yenide bunu 32 mb çıkarmışlar ve tüm sorunlar ortadan kalkmış durumda.filo tarafından yazılan metin:
evet yüklüydü kapattım hatta kuyup başlarını sokup sıfırladım ama yine aynı bütün mp 3lerde aynı sorun kontak anahtarını acarken sarkı başlıyor ondan sonra sıfırlanıyor bluotoh baglantısı gidiyor 1 dk sonra tekrar düzeliyor. serviste anlamıyonr ama sistemi söktürdüm bugun bu usb setup özelligini istedim fabrikanın dedigi yenisi ile degisecek bende anlamadım bakalım cihazım bi gelsin sizlere yazacagımalpaltiner tarafından yazılan metin:
EcoDrive yüklü mü? Her zaman mı kesiliyor yoksa belli bir mp3 dinlerken mi oluyor. Detaylı bilgi verirsen yardımcı olabilirim.
teşekkürler ilginiz icin sistemi soktüler insallah degistirirler.alpaltiner tarafından yazılan metin:
Blue&me nin resetlenmesi yani şarkının kesilmesi ve cep telefonu bağlantısının kopması benimde yaşadığım bir sorundu. Bunun nedeni eski versiyon beyinin hafızasının yetersiz oluşundan ve Ecodrive ı yüklediğinizde aşırı zorlanıp kendisini resetlemesinden kaynaklanıyor. Eski sistemin hafızsı 8 mb imiş, yenide bunu 32 mb çıkarmışlar ve tüm sorunlar ortadan kalkmış durumda.filo tarafından yazılan metin: