Baskı balata değişiminde volant

Merhaba doblo 2011 1.6 m.jet baskı balata volkan değişimi parça hariç işçilik 15.000tl dediler normalmidir.
Normal değil usta.. abartmıslar iyice.. ne bu ya, insafsızlar

Aynen öyle yetkili servis bukadar fiyat çıkartmaz

Çok pahalı
sıfır motor yapsa neyse
Abi volant nerden baksan 6-7bin vardır 1500-2000 baskı balata set olsa yağ ivir zivir iscilik 13-15 tutar gibi geliyor. Bu devirde ateş pahası

Abi volant nerden baksan 6-7bin vardır 1500-2000 baskı balata set olsa yağ ivir zivir iscilik 13-15 tutar gibi geliyor. Bu devirde ateş pahası
Bukadar tutmaz motor toplamıyonuz arkadaşlar

Üstad ben parça parasında değilim. Eylül 2022 yılında valeo marka baskı balata volant setini 6500'mü 8000'mi öyle bir rakama almıştım. Hadi parça 12000 olsun. İşçilik 15000 nedir. Ben ona tutuldum

kusura bakmayın . Okuduğumu anlamamışım. Ben 15 bin her şey içinde diye düşündüm. Şimdi okudum. Parça hariç diyor. Fena silkeliyorlar dikkat.

Baskı balata volan setini valeo marka 12000tl almıştım iki ay önce alt merkezde var içinde ama bunlar iyice şaşırmış böyle para kazanıpta adamlar nasıl rahat uyuyo bilmiyorum.

İşte bu nedenle uzun süredir yetkili servise gidiyorum 10 yıldan beri gittiğim için indirim yapıyorlar sanayiden uyguna geliyor.Muhatap var karşımda o da ayrı bir durum.

Konya'da bir özel serviste 1.6 için baskı balata volant işçilikle beraber 25bin dediler, iyice bozulana kadar bin dediler.

Volan ve baskı değişimine 15 bin işçilik dahil hepsi içinde iyi fiyat olur ama sadece işçilik sanırım motoru indirip dağıtacak ve yerine takacak kafasına 15 bin kg taş düşsün bunların yavşaklar kusura bakmayın ama hakediyor insafsızlar

Back