Baskı balata değişiminde volant

ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar,hala fiyat araştırması yapıyorum,malzemeyi ben alsam işçilik yaptırsam önerir misiniz sıkıntı yaşarmıyım, parçaları alırsam baskı balata ve volant markası ne olmalı .

Üstad ben opar alacaktım, üstündeki de valeo diyerek bana valeo aldırdılar. Ki üzerinden çıkan da da valeo yazıyordu gerçekten. Valeo almanı tavsiye ederim.

Tabiki parçaları kendin al, işçilik ver sadece. Sevgili ustalarımız bu konuda bizi düşünmeyip parçalardan da kazanıyorlar 🙂

Bilgi için sağolasınız, inşallah tamirden sonra neticeyi yazarım

Valeo al en çok valeo da memnun kaldım.

ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar,hala fiyat araştırması yapıyorum,malzemeyi ben alsam işçilik yaptırsam önerir misiniz sıkıntı yaşarmıyım, parçaları alırsam baskı balata ve volant markası ne olmalı .
Sponsorumuz ile görüşün tedarik eder evren oto yedek parça

Parçaları siz alırsanız daha uyguna gelebilir. Ustalar parçalara da bir miktar kâr koyuyor. Orijinal markaları araştırın.

merhaba, 1,6 mjet baskı balata volan setinde Lancia markası için görüşlerinizi alabilir miyim, saygılar..

merhaba, 1,6 mjet baskı balata volan setinde Lancia markası için görüşlerinizi alabilir miyim, saygılar..
Valla alabiliyorsan eğer al abi. Lancia yani Orjinal parça. Yalnız fabrikada valeo takıyor diye duymuştum.

Valla alabiliyorsan eğer al abi. Lancia yani Orjinal parça. Yalnız fabrikada valeo takıyor diye duymuştum.
ilginiz için çok teşekkür ederim. ben de orijinal diye biliyorum ama fiyatı görünce biraz tereddütte kaldım. çok bir fark yok yani valeo 15bin, lancia16.613 lira (fiatyedekparçaları.com sitesinde)

ilginiz için çok teşekkür ederim. ben de orijinal diye biliyorum ama fiyatı görünce biraz tereddütte kaldım. çok bir fark yok yani valeo 15bin, lancia16.613 lira (fiatyedekparçaları.com sitesinde)
(link)
Yüksek fiyat vermişler size araştırmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Merhaba doblo 2011 1.6 m.jet baskı balata volkan değişimi parça hariç işçilik 15.000tl dediler normalmidir.

Back