Maske41
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 21 Ağustos 2021
- Adı
- Levent
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
Sponsorumuz ile görüşün tedarik eder evren oto yedek parçailginiz için teşekkür ederim arkadaşlar,hala fiyat araştırması yapıyorum,malzemeyi ben alsam işçilik yaptırsam önerir misiniz sıkıntı yaşarmıyım, parçaları alırsam baskı balata ve volant markası ne olmalı .
Parçaları siz alırsanız daha uyguna gelebilir. Ustalar parçalara da bir miktar kâr koyuyor. Orijinal markaları araştırın.ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar,hala fiyat araştırması yapıyorum,malzemeyi ben alsam işçilik yaptırsam önerir misiniz sıkıntı yaşarmıyım, parçaları alırsam baskı balata ve volant markası ne olmalı .
Valla alabiliyorsan eğer al abi. Lancia yani Orjinal parça. Yalnız fabrikada valeo takıyor diye duymuştum.merhaba, 1,6 mjet baskı balata volan setinde Lancia markası için görüşlerinizi alabilir miyim, saygılar..
ilginiz için çok teşekkür ederim. ben de orijinal diye biliyorum ama fiyatı görünce biraz tereddütte kaldım. çok bir fark yok yani valeo 15bin, lancia16.613 lira (fiatyedekparçaları.com sitesinde)Valla alabiliyorsan eğer al abi. Lancia yani Orjinal parça. Yalnız fabrikada valeo takıyor diye duymuştum.
(link)ilginiz için çok teşekkür ederim. ben de orijinal diye biliyorum ama fiyatı görünce biraz tereddütte kaldım. çok bir fark yok yani valeo 15bin, lancia16.613 lira (fiatyedekparçaları.com sitesinde)
teşekkür ederim, bu oynar volanlı takım olduğu için pahalı hocamYüksek fiyat vermişler size araştırmanızı tavsiye ederim.
Sabit volanta çeviriyorlar sağlıklı olup olmadığını bilmiyorum araştırdınız mı?teşekkür ederim, bu oynar volanlı takım olduğu için pahalı hocam
Sağlıklı olmadığını duydum.. yine araştırılabilirSabit volanta çeviriyorlar sağlıklı olup olmadığını bilmiyorum araştırdınız mı?
5 para etmez oluyoSabit volanta çeviriyorlar sağlıklı olup olmadığını bilmiyorum araştırdınız mı?
Çok pahalıMerhaba doblo 2011 1.6 m.jet baskı balata volkan değişimi parça hariç işçilik 15.000tl dediler normalmidir.