Bandırma'nın Kralı Makam Aracım Ultra VİP DOBLO'm

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

undabah

Daimi Üye
Başka Araç
Adı
HKN
Kan Grubu
0 +
Meslek
Şoför
Aracınız
Başka Araç
Modeli
Diğer Model
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2001
Renk
Mor
İçi gerçekten harika görünüyor güle güle kullanın. Dışına da bir jant alırsanız tadından yenmez *clap*

evet bi jant ile araç emsalsiz olur aga..

içi içimi yedi bee maşallah *clap*

aramıza hoşgeldin kardeşim sık sık görüşelim

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Jantları aldığımda üstündeydi bana gayet güzel geliyor fazla abartıyı karçırırsam konfor düşüyor arabada yani jant boyutunu büyültüp ince yanak yarış lastiği takmayı düşündüm ama araştırmalarım sonucu konforu yerle bir ediyormuş arabada yani türkiye şartlarına göre bizim yollar müsait değil üstündeki jant ve ebatı bana gayet yeterli geliyor. 🙂

Sen beğendikten sonra gerisi önemli değil tabiki.
*comfort*

kardeş arabanı alah nazardan korusun maşallah özellikle iç döşeme falan dizayn mükemmel olmuş emegine saglık paylaşımlar için tşk ederim en azından fikir ediniyoruzz valla site kurucularınada çok tşkler hepimizi topluyolar burada

Bende teşekkür ederim yorumlarınız için sağolun evet site doblocu arkadaşları bir araya topladığı için çok güzel ve faydalı bilgiler öğrenebiliyoruz. Ben pek sitelerde kendimi gösteren insan değilim ama burdaki sıcak ortamı görünce bende dayanamadım ve aracımı paylaşmak istedim. Aracım özel yapım olduğu için diğer arkadaşlarında görmesini istedim. 😉

çok güzel olmuş güle güle kullan

renk ruhsatta ne olarak geçiyor acaba ?

Renk ruhsatta Başak Sarısı olarak geçiyor. Pek tercih edilen bir renk olmadığı için trafikte çok dikkat çekiyor araba ve içini gördüklerinde dört köşe oluyorlar 🙂

Ben de ne sarısı olduğunu merak etmiştim. Eski opel corsalarda görüyordum bu rengi. Tatlı renk *saycheese*

vip olduğu için içi qüzelmiş çok beğendim kazasız belasız sürüşler

kardeş bende düşünüorum böle bişi yapömayı proje su bu işlettirme koltuklar yapım ne kadar masraf tutuyo bende ararştırıoum da bulaşmadım bi fiyat çıkmadı

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back