Arkadaslar herzamanki gibi aksiliklerle savaşıyorum... Bu aksam arabayı arkadasa kullandırdım işten çıkmıştım ölüyodum yorgunluktan geçtim arkada uzandim.. bi süre sonra koku gelmeye basladi camlar açık kalabalık trafik bizden degildir diye devam ettik.. sonra duman çıkmaya baslayinca baktım ki arkadas el frenini indirmeden gelmiş tee oraya kadar :S neyse çektik bi kenara sogusun diye bayağı bekledik.. sonra direksiyona ben geçtim eve dogru yine yol almisken freni kullanmam gerekti malüm kalabalik trafik.. ancak araba durmadi :S 2 3 arabaya birden çarpmakdan kıl payı kurtardim direksiyona hakim olmam sayesinde.. çok korktum ya :S simdi fren yumusacık.. en dibine kadar bastiğimda zar zor duruyo düşün ikinci viteste durmak için önce bire attim firene bastim belki 30 40 metre sonra durdu :S el freninin ayak frenini etkilemesi ne tür hasar açmıstır acaba komple balataları değiştirmeyi düşünüyorum.. ama maddi açıdan da sıkıntıdayım.. tamirciye gidene kadar burda bi paylasayımda hazirlikli gideyim istedim.. maliyeti ne olur bana tahmini olarak ? balatalarin değiştiğini varsayarsak.. ? birde muhtemel arızaları göz önüne alacak olursa.. ? acil cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar