BAKİCHİP

kdv 18 mi bunda*?

nasıl olduğunu sen daha iyi bilirsin!ömerchipin babası olduğuna göre... 😀😀😀 ne yaptın nasıl yaptın şimdi ayrıntıya da çok girmeyelim.genç delikanlı arkadaşlar var...kötü etkilenmesinler! 😀😀😀

nasıl olduğunu sen daha iyi bilirsin!ömerchipin babası olduğuna göre... 😀😀😀 ne yaptın nasıl yaptın şimdi ayrıntıya da çok girmeyelim.genç delikanlı arkadaşlar var...kötü etkilenmesinler! 😀😀😀

sana birşey demiyorum....alemsin vesselam....

yav sen memnunsan yaptırmamak için tek neden kaldı:
paralı olması
ahahahahahhahha haftaya bir gün ayarlayayım geliğ ledleri ve chıpı yaptıralım agam

paralı olması
ahahahahahhahha haftaya bir gün ayarlayayım geliğ ledleri ve chıpı yaptıralım agam

gel beklerim canım......yanlız erken gel senle uğraşamam ...benim saatim 250 € ....boş adam deyilim....

şaka bir yana tuzlaya gidip gelmek yazılım attırmak zaten 3 saat en az...sen erken gel ledler falan ...anladın sen onu...

paralı olması

canım benim...bedava peynir sadece fare kapanında olur.....

sabah 10 da oradayım geleceğim gün abi...

paralı olması

canım benim...bedava peynir sadece fare kapanında olur.....

çok filozof gördüm seni abi😀😀😀😀😀😀

hade yattım ben iii geceler

beklerim ...bebişim........geleceğin gün tabiiiii😀

iyi geceler kardeşim....

hayırlı olsun abi...

abi hayırlı kusura bakma benim çocuk biraz rahatsız gelemedim BAKİ abimiz benide chıplemeye davet ettide aksilikten dolayı gidemedim bir sürede gidemiyecem sanırım ,

ABi bu arada aracınız garantiden çıktı sanırım 🙂🙂 hehehehe

garantisi bozulanlar kulubüne hoş geldin abim benim 🙂

hayırlı olsun abı tam benlık dava bu ya kmde 26 kurus yakan bı 1.3 multıjet ve gotunu kaldıramayan 1.3 multıjet 160'a cıkıcak dıye arabadan ınıp ıtesım gelıyo bıde blow of taktımı tam olur bu ıs 😀 ama senınkı otomatık galıba 😀 abi silincerli egzoz takalım sana 😀

abi hayırlı kusura bakma benim çocuk biraz rahatsız gelemedim BAKİ abimiz benide chıplemeye davet ettide aksilikten dolayı gidemedim bir sürede gidemiyecem sanırım ,

ABi bu arada aracınız garantiden çıktı sanırım 🙂🙂 hehehehe

garantisi bozulanlar kulubüne hoş geldin abim benim 🙂

geçmiş olsun çocuğuna acil şifalar

baki abi garantiden çıkarttırmaz vardır bi bildiği

hayırlı olsun abi......güle güle kullan....

saoalsın oguz valla inşallah çıkarttırmaz benim bildiğim çıkıyor umarım yanlış biliyorumdur amannnnn boşverin garanti nedir ki 🙂🙂

saoalsın oguz valla inşallah çıkarttırmaz benim bildiğim çıkıyor umarım yanlış biliyorumdur amannnnn boşverin garanti nedir ki 🙂🙂

kardeş sen harici chipalmıştın sanırım onu takmaktan vazgeçtin dimi artık... yani yazılm attırıcan sende bizim gibi...

Back