Sadicengiz71
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 13 Eylül 2021
- Adı
- Sadi
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
Buarada aracım 2010 d3Merhabalar bende aranıza yeni katıldım şöyle bi problemim var bagaj kilidi kitlemiyor akü kutup başını sökünce kitliyor başına gelen varmı acaba?
Kilidi yağlayın kilit pompalasını kontrol edin bazen kirlenip kitleyip açmamazlık yapıyorBuarada aracım 2010 d3
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım şöyle bi problemim var bagaj kilidi kitlemiyor akü kutup başını sökünce kitliyor başına gelen varmı acaba?
Forumda bu arıza ile ilgili konular var aramaya bagaj yazın geçmiş konularda detaylı bilgi varMerhabalar bende aranıza yeni katıldım şöyle bi problemim var bagaj kilidi kitlemiyor akü kutup başını sökünce kitliyor başına gelen varmı acaba?
Maalesef bulmadım çok okudum garip bi durum çünkü sadece akü sökülünce kitliyorForumda bu arıza ile ilgili konular var aramaya bagaj yazın geçmiş konularda detaylı bilgi var
Yaptım maalesefKilidi yağlayın kilit pompalasını kontrol edin bazen kirlenip kitleyip açmamazlık yapıyor
Kilid konum çubuğunu da yağlayınYaptım maalesef
Kaplolardan olsa akü söküldüğünde de kitlemezBagaj kapğındaki kabloları kontrol ettirmekte fayda var. Üst köşede.
Sorun çözüldü araca sonradan elektronik aletler bağlamış akım yetrsizliğinden ve zorlamadan dolayı sigorta kutusuna zarar vermiş pano tamir olmuş ama bagaj kilidi ne role takmışlar oda hata verdiriyırmuş.Merhabalar bende aranıza yeni katıldım şöyle bi problemim var bagaj kilidi kitlemiyor akü kutup başını sökünce kitliyor başına gelen varmı acaba?