Bagaj kilidi kitlenmiyor

Sadicengiz71

Azimli Üye
Doblo
Adı
Sadi
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım şöyle bi problemim var bagaj kilidi kitlemiyor akü kutup başını sökünce kitliyor başına gelen varmı acaba?

Bagaj kapğındaki kabloları kontrol ettirmekte fayda var. Üst köşede.

Akü kutup başı demişsiniz elektirikle çalışan parça olduğu için akuden enerji almadan kilit pozisyonuna geliyorsa elektrik bağlantısını ve motoru kontrol edin geçmiş olsun
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım şöyle bi problemim var bagaj kilidi kitlemiyor akü kutup başını sökünce kitliyor başına gelen varmı acaba?

Forumda bu arıza ile ilgili konular var aramaya bagaj yazın geçmiş konularda detaylı bilgi var

Sorun çözüldü araca sonradan elektronik aletler bağlamış akım yetrsizliğinden ve zorlamadan dolayı sigorta kutusuna zarar vermiş pano tamir olmuş ama bagaj kilidi ne role takmışlar oda hata verdiriyırmuş.

İyi hayırlı olsun

Bende de önceki günlerde yaşandı. Sorun bagaj kapağı ile araç gövdesinde ki ara kabloda çıktı. Kablo kopmuştu.Tamir edince düzeldi. Sökersen birde temizlemeni tavsiye ederim

Back