bagaj içi ledli aydınlatma...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mali_55

İcra Kurulu Üyesi
Yetkili Kişi
Yönetici
Başka Araç
Adı
Mehmet Ali YALÇIN
Kan Grubu
A RH +
Meslek
memur (maliye)
Aracınız
Başka Araç
Araç Yılı
2011
Renk
gri
bu gün bagajın üst arka tarafına tavana şerit led taktırdım... bagaj gece açınca karanlık oluyordu elle sağüstteki lambayı açmak gerekiyordu... şimdi beyaz şerit led gündüz gibi yapıyor bagaj kapağını açınca...

ayrıca yan sürgü kapının üstüne de 50 cm lik bir şerit led taktırdım sürgü kapı açılınca arka koltuk bölgesini aydınlatıyor... hoş oldu...

her iki led de kapı açınca otomatik yanıyor... gece için kolaylık oldu araca binilirken yada bagaja yük konurken...

bagajın sağ üstte orjinal lambasının ampülüde iptal ettim artık... sarı ışık ledin yanında sönük kaldı çünkü...

öle yapcana tavanı yarım olarak dönecektin iki parça led şeritle biri kapıya biri bagaja bağlıcaktın muhteşem olcaktı kapılar açıldımı içerisi gündüz gibi olcaktı

Teşekkürler Barış... Teşekkürler Recep... Güzelleştirmeden ziyade ihtyaçtı bu.. gece özellikle bagaj karanlık oluyordu...

öle yapcana tavanı yarım olarak dönecektin iki parça led şeritle biri kapıya biri bagaja bağlıcaktın muhteşem olcaktı kapılar açıldımı içerisi gündüz gibi olcaktı

çok abartılı olmasın istedim koray... aydınlatma bu hali ile yeterli...

dostum çok güzel olmuş.valla şimdi benim iştahımıda açtın.ama benim bagajda onun yarımından var.şu arka koltuklar için yaptırmayı düşünüyorum.hani koltuk altına döşenen.

gayet güzel olmuş güle güle kullan kardeşim....

sen görmedin mali musti gördü....ben tavan aydnlatmasını bayağı evvelden yapmıştım zaten. geçen de torpidoya yaptım....koray atarsa resimleri. göreceksiniz...

güzel olmuş abi kapıların açılmasıyla yanıyor demişin nereye bağladın kabloları

güzel olmuş abi kapıların açılmasıyla yanıyor demişin nereye bağladın kabloları

berat bana soruyorsn ben kapılara yapmadım.....bagaja ve torpidoya yaptım..

yok abi bagaj için diyorum nereye bağlamış Mehmet Ali abi

hayırlı olsun abi...

*tup* gayet güzel olmuş

hayırlı olsun abi güle güle ışıl ışıl bin doblona

Baki abi, samsunlu mustafa, konyalı mustafa, berat, can , oğuz, ismail hepinize teşekkür ederim...

berat ben arka bagajdaki panzutu sökmüştüm yanlara oturulacak şekilde sandık yapınca.. o panzuttaki minik lamba da iptal olmuştu... bagajın kini onun kablosundan aldık...

yan sürgü kapı açılınca bagajın sağ üstteki lamba yanıyor ya otomatik... yandaki led içinde ordan aldık... çok kullanışlı oldu..

sen görmedin mali musti gördü....ben tavan aydnlatmasını bayağı evvelden yapmıştım zaten. geçen de torpidoya yaptım....koray atarsa resimleri. göreceksiniz...

abi fotoları görmeyi isterim... hem bagajı hemde torpidoyu merak ediyorum...

dostum hele bir görsen süper yapmış baki abi.

dostum hele bir görsen süper yapmış baki abi.

aksi düşünülemez zaten abi... onun mesleği zaten değilmi... eminim çok güzel olmuştur...

Back