fthpl
Talha Fatih Pala
Doblo- Kayıt
- 19 Nisan 2018
- Adı
- Talha Fatih Pala
- Kan Grubu
- A RH +
- Meslek
- Doğalgaz Teknisyeni
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Active
- Motor
- 1.9 Jtd
- Araç Yılı
- 2005
- Renk
- Yıldız Mavi
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda farkettigim bir durumu paylaşacağım. D1 1.9 jtd aracım da fitil altlarında çürüme meydana gelmiş.. bununla ilgili ne yapabilirim..
Kaportaciya danışacağım. Yapacağı kazıma temizlik zımpara boya herhalde...
Ben de tel fırça ile kazıyıp üzerine antipas atıp ardından plastidip ile kaplayım dedim kendim yaparım ama içimde şüphe var..
Sizlerin başına gelen var mı? Fitillerde değişmeli herhalde bir şekilde şu alıyor. Yağmurlardan sonra bakıyorum hep nemli.
Aracı yıkayınca direk kuruluyorum. Açıp kurumasını bekliyorum. Amcamın d1 e baktım o daha berbat olmuş. Çürüme ilerlemiş. O 2001 model benimde ellemezsem 1 2 seneye öyle olur..
Fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum..
Kaportaciya danışacağım. Yapacağı kazıma temizlik zımpara boya herhalde...
Ben de tel fırça ile kazıyıp üzerine antipas atıp ardından plastidip ile kaplayım dedim kendim yaparım ama içimde şüphe var..
Sizlerin başına gelen var mı? Fitillerde değişmeli herhalde bir şekilde şu alıyor. Yağmurlardan sonra bakıyorum hep nemli.
Aracı yıkayınca direk kuruluyorum. Açıp kurumasını bekliyorum. Amcamın d1 e baktım o daha berbat olmuş. Çürüme ilerlemiş. O 2001 model benimde ellemezsem 1 2 seneye öyle olur..
Fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum..
Son düzenleme: