geremy tarafından yazılan metin:
sıralı sistemlerde takan ustada iş bitiyormuş.
iyisini bulmak lazım.
Ekrem tarafından yazılan metin:
Benim eski suzuki carry aracıma Tek nokta sıralı Atıker taktırmıştım. 900 tl ye. 6 ay önce benzinde 190 kuruş yakarken şehir içinde 100 kuruş yakıyorudu. Takan arkadaşlar hızlı ve tecrübeliydi. 10.000 bakımda 35 tl ye filtre değiştirdiler. Tıkır tıkır çalışıyordu taktırmak isteyenlere Atıkeri tavsiye ederim
kokplot tarafından yazılan metin:
Ekrem tarafından yazılan metin:
Benim eski suzuki carry aracıma Tek nokta sıralı Atıker taktırmıştım. 900 tl ye. 6 ay önce benzinde 190 kuruş yakarken şehir içinde 100 kuruş yakıyorudu. Takan arkadaşlar hızlı ve tecrübeliydi. 10.000 bakımda 35 tl ye filtre değiştirdiler. Tıkır tıkır çalışıyordu taktırmak isteyenlere Atıkeri tavsiye ederim
fiyatı bir tipo için fena sayılmaz. ama tipolar yani kardeşimin tipo 1997 modeldi galiba çok noktadanmı tek noktadanmı enjeksiyonlu bilemiyorum. fiyat iyi gibi duruyor. taksitte yapıyorlardır sanırsam. en iyi yerli atikermi ?
duyduğum kadarıyla takıp da memnun olmayan görmedim. tüm kartlara 10 taksit yapiyorlar. en güzel yönü çekmiyor gitmiyor çalışmıyor titriyor , ayarı tutmuyor sıkıntıları yok bilgisayarda kalibrasyon ayarından sonra fişek gibi oluyor