ToeXicT
Onursal Üye
- Adı
- Gökhan
- Modeli
- Renk
- Metalic Gri
Aracımda Gösterge Panelinde sarı bi Uyarı Lambası Yanıp Sönüyor
Kontağı Cevirdiğim Zmn hiç bir şey yok Aracı Çalıştırıyorum 1 dk. içerisinde Yanıp Sönmeye Başlıyor Ve Yanıp Sönmeye başladıktan 1-2 dk. içinde Sönüyor
Önceden aynı lamba tekrar aynı şekilde yapmıştı götürmüştüm ISITMA BUJİ sinin 1 i yanmış onu değiştirdiler
20 lira bujiye 30 lira işçiliğe vermiştim ve motoru sökmeden yapmışlardı
Bildiğiniz gibi Dobloda ısıtma bujileri motorun altında ve ortada olduğu için motor biraz sökülmesi gerekiyor
Ben bu gün yine götürdüm bi tamirciye abi dedi bilgisayara sokmak lazım oda 20 tl dedi anca öyle anlaşılır
Başka biride %80 ısıtma bujilerinden die diğerleri gitmiştir dedi
Ben birde sizlere Sorayım dedim Resmeri koyuyorum
İnt. den bulduğum bi resim arıza ışık lambası işaretli
Bu da benim çektiğim Resim Fazla belli Olmuyor ama yukarıda ki uyarı lambasıyla aynı
Kontağı Cevirdiğim Zmn hiç bir şey yok Aracı Çalıştırıyorum 1 dk. içerisinde Yanıp Sönmeye Başlıyor Ve Yanıp Sönmeye başladıktan 1-2 dk. içinde Sönüyor
Önceden aynı lamba tekrar aynı şekilde yapmıştı götürmüştüm ISITMA BUJİ sinin 1 i yanmış onu değiştirdiler
20 lira bujiye 30 lira işçiliğe vermiştim ve motoru sökmeden yapmışlardı
Bildiğiniz gibi Dobloda ısıtma bujileri motorun altında ve ortada olduğu için motor biraz sökülmesi gerekiyor
Ben bu gün yine götürdüm bi tamirciye abi dedi bilgisayara sokmak lazım oda 20 tl dedi anca öyle anlaşılır
Başka biride %80 ısıtma bujilerinden die diğerleri gitmiştir dedi
Ben birde sizlere Sorayım dedim Resmeri koyuyorum
İnt. den bulduğum bi resim arıza ışık lambası işaretli
Bu da benim çektiğim Resim Fazla belli Olmuyor ama yukarıda ki uyarı lambasıyla aynı