ARACIN SU EKSİLTMESİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALYEDZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kardeş çek bir ustaya... mutlaka çıkacaktır bir yerden kaçak...

tecrübe konuşuyor değil mi aga?yaşayarak öğrenmek çok başka tabi... 😀😀😀

aynen hiç birisi değil de çoluk çocuğun kursağında kaldı pazar gezmesi ona yanıyorum...😡🙁

hiç birisi değilde motoru yakıyordun az daha...ben motoru kurtardığına seviniyorum!

babalar gibi 4000 TL!husheart the blackboard!hemde komple!

4000 i bayılsaydık çoluğu çocuğu unuturduk... 🙂 100 tl ile işi hallettiğim için böyle söylüyorum...

aynısı bende de vardı megersem hava alma tıpası gevsek kalmıs boyuna ordan araba su atıyomus bence bır bak oraya ıyı sıkılmamıs olabılır

aynısı bende de vardı megersem hava alma tıpası gevsek kalmıs boyuna ordan araba su atıyomus bence bır bak oraya ıyı sıkılmamıs olabılır

hava alma tıpası nerededir ?

benim araçta su eksiltiyordu sürekli tamamlıyordum zaman bulamadım ustaya baktırmaya sonra birden beyaz duman atmaya başladı ustaya götürdük mecburen. .. silindir kapak contası yanmış dediler kapak bazı yerlerinden çürümüş su yağa karışıyormuş bu gün tamirciye bırakalı altıncı gün ve akşam alabildim arabayı 700 tl maliyet tuttu. motor yağını bir hafta önce değiştirmiştim castrol 93 tl ye almıştım oda boşa gitti neyse Allah kaza bela vermesin yeterki.. beterin beteri var.....

amin kardesim...buyuk gecmis olsun sana...allah beyerinden korusun...

benim araçta su eksiltiyordu sürekli tamamlıyordum zaman bulamadım ustaya baktırmaya sonra birden beyaz duman atmaya başladı ustaya götürdük mecburen. .. silindir kapak contası yanmış dediler kapak bazı yerlerinden çürümüş su yağa karışıyormuş bu gün tamirciye bırakalı altıncı gün ve akşam alabildim arabayı 700 tl maliyet tuttu. motor yağını bir hafta önce değiştirmiştim castrol 93 tl ye almıştım oda boşa gitti neyse Allah kaza bela vermesin yeterki.. beterin beteri var.....

geçmiş olsun kardeş.ALLAH beterinden korusun.

bedava kurtarmışsın...

SLM ALYEZ VE DİĞER ARKADAŞLAR. AYNİ SORUN BENİM DÜLDÜLDE OLDU.ÇOK SU TAMAMLADIM SONRA ÖZEL SERVİSE YAĞ DEĞİŞTİRMEK İÇİN GİTTİĞİMDE SORUNU ANLATTIM. ALT PLASTİK KORUYUCUYU YAĞ DEĞİŞTİRMEK İÇİN SÖKMÜŞLERDİ USTA BAĞLANTILARI İNCELEDİ VE SORUNU BULDU. SORUN:RADYATÖRÜN ALTINDAKİ HORTUMA GİREN MARPUÇ GİBİ OLAN YERDE ÇOK KÜÇÜK DELİK VARMIŞ.ÇÖZÜM İÇİNE DELİK TIKAMA MADDESİ ATARIZ KURTARIRSA MESELE YOK OLMAZSA RADYATÖR DEĞİŞECEK DEDİ VE MALZEMEYİ KATTI O GÜN BU GÜN EKSİLTME YOK.FAYDASI OLUR DİYE YAZDIM. SLM .MEVLÜT.*comfort**bye*

haklısın mevlut amca faydası olur ki sanada olmuş zaten...

SLM ALYEZ VE DİĞER ARKADAŞLAR. AYNİ SORUN BENİM DÜLDÜLDE OLDU.ÇOK SU TAMAMLADIM SONRA ÖZEL SERVİSE YAĞ DEĞİŞTİRMEK İÇİN GİTTİĞİMDE SORUNU ANLATTIM. ALT PLASTİK KORUYUCUYU YAĞ DEĞİŞTİRMEK İÇİN SÖKMÜŞLERDİ USTA BAĞLANTILARI İNCELEDİ VE SORUNU BULDU. SORUN:RADYATÖRÜN ALTINDAKİ HORTUMA GİREN MARPUÇ GİBİ OLAN YERDE ÇOK KÜÇÜK DELİK VARMIŞ.ÇÖZÜM İÇİNE DELİK TIKAMA MADDESİ ATARIZ KURTARIRSA MESELE YOK OLMAZSA RADYATÖR DEĞİŞECEK DEDİ VE MALZEMEYİ KATTI O GÜN BU GÜN EKSİLTME YOK.FAYDASI OLUR DİYE YAZDIM. SLM .MEVLÜT.*comfort**bye*

deme yaw mevlüt abi radyatörümde sıfır değişmişti hemen almadan önce

inş. radyatörden değildir ooof off şu memlekete bi dönebilsem de baktırabilsem şu arabama yaaa

dinim imanım gevredi buralarda yaa:|

arkadaşlar benim doblo trigeri degiştirdikten sonra eksiltmeye başladı ama usta bulamadılar cözüm ne sizce

hava tahliye tıpasına bi bakın o zamandan dolayı görevini icra edemiyo olabilir. sızıntı yapıyo olabilir. ya da radyatör giriş çıkışlarını kontrol edin.

Back