ARACIN SU EKSİLTMESİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALYEDZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ulennnn kefal baris.....ne karari.....ordan urdan , yagmurdan kardan,, konustuk ne karari kafa buluyor sende...aynali sazan gibi atliyon.....yemsiz...

Anladım da çaktırmıyorum Baki abi... Ne diyim ... Koca adam... 🙂

hayrlısıyla inşallah...

ulennnn kefal baris.....ne karari.....ordan urdan , yagmurdan kardan,, konustuk ne karari kafa buluyor sende...aynali sazan gibi atliyon.....yemsiz...

lennn valla birsey yok......ben benim ufaklikla kaynanayi zeytinburnuna birakacaktim....serdain bende degisimi olan bir narenciye sikacagi vardi....aradim o tarafa gecmisken vereyim diye...abi bende besiktasa baldizi birakacam....merter mc donalds ta bulusalim alim dedi.....bulustuk bir kahve ictik...a benim sebelek kardesim...

Hee... Bu arada Baki abi... Dün akşam arıcaktım seni rahatsız etmeyeyim diye aramadım ki sonradan hallettim...

Dün AVM ye girerken bilet aldım gişeden... 2 de unutmuşum vitesi... Birden de debriyajdan ayağımı çekince stop etmedi ama eder gibi oldu... Bir baktım ekranda uyarı... Mototr yağ basıncı düşük... Motoru kapatın... Birden tırstım .. 🙂

Ama sonradan baktım yağda fln sorun yok.... Dedim Baki abiyi arıyayım... Ama rahatsız etmeyeyim diye aramadım...
Sonradan servisdeki arkadaşı aradım.... Normal dedi... Stop ederken yazar dedi...

Daha önce stop ettirmediğim için bende ilk defa gördüm... Şaşırdım yani...

Neyse sonradan ohh çektim ama 🙂

lennn valla birsey yok......ben benim ufaklikla kaynanayi zeytinburnuna birakacaktim....serdain bende degisimi olan bir narenciye sikacagi vardi....aradim o tarafa gecmisken vereyim diye...abi bende besiktasa baldizi birakacam....merter mc donalds ta bulusalim alim dedi.....bulustuk bir kahve ictik...a benim sebelek kardesim...
🙂🙂

Hee... Bu arada Baki abi... Dün akşam arıcaktım seni rahatsız etmeyeyim diye aramadım ki sonradan hallettim...

Dün AVM ye girerken bilet aldım gişeden... 2 de unutmuşum vitesi... Birden de debriyajdan ayağımı çekince stop etmedi ama eder gibi oldu... Bir baktım ekranda uyarı... Mototr yağ basıncı düşük... Motoru kapatın... Birden tırstım .. 🙂

Ama sonradan baktım yağda fln sorun yok.... Dedim Baki abiyi arıyayım... Ama rahatsız etmeyeyim diye aramadım...
Sonradan servisdeki arkadaşı aradım.... Normal dedi... Stop ederken yazar dedi...

Daha önce stop ettirmediğim için bende ilk defa gördüm... Şaşırdım yani...

Neyse sonradan ohh çektim ama 🙂

olur boyle seyler bazen...sikinti yapma kardesim.....

bu arada ne zaman istersen arayabilirsin sikinti yok.....

Hoşuna mı gitti Serdar abi... 🙂
Valla şaka maka abi de... Bir kaç gün toplamam lazım kendimi ... 🙂 Olmayacak böyle 🙂

yok kardeşim..amman dikkat et kendine,toparla kendini..

Abiler teşekkürler yorumlarınız için

bu araba uzun yolda eksiltmiyor hararet sorunu da göstermiyor

hararet yükselmemesi normalmidir yoksa ibre beni yanıltıyor olabilirmi?

eger devir daim de sorun varsa hararet yükselmesi gerekmezmi ?

acıkcası bayadır kullanıyorum böyle kafamı kurcalıyo bu durum*hmm*

kardeş çek bir ustaya... mutlaka çıkacaktır bir yerden kaçak...

tecrübe konuşuyor değil mi aga?yaşayarak öğrenmek çok başka tabi... 😀😀😀

aynen hiç birisi değil de çoluk çocuğun kursağında kaldı pazar gezmesi ona yanıyorum...😡🙁

belki bakmışınızdırda benim karşılaştığım eksiltme sebebi su eklediğimiz yedek depo ek yerinden bir kaç santim ayrılmış 15 gün ekyerine kadar eksiltip orda kalıyordu 40 tl ye alıp değiştirdim eksilmiyor şimdi.

aynen hiç birisi değil de çoluk çocuğun kursağında kaldı pazar gezmesi ona yanıyorum...😡🙁

hiç birisi değilde motoru yakıyordun az daha...ben motoru kurtardığına seviniyorum!

babalar gibi 4000 TL!husheart the blackboard!hemde komple!

Back