metekose
Saygın Üye
- Adı
- Mete Köse
- Kan Grubu
- A RH +
- Meslek
- Esnaf ve Sanatkar
- Modeli
- Araç Yılı
- 2005
aynen hanefi kalorifer peteği için tüm göğüsü söküyolar.
SLM HANEFİ ARKADAŞ. ÖNCE GEÇMİŞ OLSUN. RADYATÖR SUYUN ANTİFİRZLİ İSE KURUMAMASI LAZIM SUYU GİDER AMA YAĞIMSI Bİ LEKE BIRAKIR. İKİNCİ ŞIK YAĞMUR SUYU GİREBİLİR. ÇALIŞINCA KURUYOR DİYORSUN. ARTI RADYATÖR SUYU BİR LİTRE EKSİLSEDE SORUN OLMAZ. AMA BİR LİTRE SUDA ARABANIN İÇİNİ GÖL EDER. DİYECEĞİM ARIZAYI DENEME YANILMAYLA KENDİN BUL . YOKSA ÇOK MASRAF YAPARSIN. SLM MEVLÜT AMCA.kardeşim araba inan ayda 1 kere kullanıyorum desem yalan olmaz 🙂 bugün baktım hiç damlacık yok. Fazla uğraştırmayacak bişekilde yapsalar hemen götürürüm ama şimdi biton yeri sökecekler, servistekilerin nasıl araçlara muamele yaptıklarını sen benden daha iyi bilirsin. Gavurun malı gibi vurarak çekerek parçaları söküp takıyolar. Ben bu durum karşısında kendime pek güvenmediğim için götürmüyorum açıkçası 🙂 Özellikle konu aracım olunca üzerine titrerim ama sırf servistekilerin yada herneyse tamircilerin kendi aracı olmadığı için özentisiz çalışmalarından dolayı erteliyorum.
Kendi dayımın tamirhanesi var ona götürmüştüm, kalorifer peteğinden olabilir demişti, ancak hiç ellemedi, (kendisi motor harici aksamlara bakmıyor). sizlerde aynısını söylediniz. Ve kalorifer peteğide hatırladığım kadarıyla ön göğüsü söküp anca ulaşılabiliyomuş. Serviste sırf kalorifer peteği için göğüsü tamamen söktüremem 🙂 Çalışmasında veya ısıtmasında hiçbi sıkıntıda yok canavar gibi maaşallah 🙂 Kaldıki ne kadr stajyer acemi varsa hepsi servislerde.
SLM HANEFİCİĞİM. YAĞIMSI Bİ ŞEY VARSA. KESİN ISITMA PETEĞİNDE ÇOK KÜÇÜK Bİ DE LİK OLABİLİR. ONUN İÇİN RADYATÖR DELİĞİ TIKAMA SIVISI KATIYORLAR İNTERNETDEN ADINI BULABİLİRSİ N ONDAN KATARSAN ÇOK KÜÇÜK KAÇAKLARA ÇÖZÜM OLUYOR . BENİM ANA RADYATÖRDE BÖYLE Bİ SORUNU BU ŞEKİLDE ÇÖZDÜLER. O GÜN BU GÜN KAÇAK YOK. BENİMKİ GARALDA İKİ GÜN BEKLEDİMİ BAYA SU EKSİLTİYORDU VE BU ŞEKİLDE ÇÖZÜLDÜ. SENİN KİNEDE ÇARE OLUR İNŞALLAH..SLM MEVLÜT AMCA.Saol mevlüt amca,
evet dediğin gibi hafif yağımsı bişey. radyotör suyunda eksilmede yok ama biyerde kaçak var o kesin. Tam bilmiyorum ama direksiyonun altına eğilip oradan boruları görebiliyorum ve boruların hepsini kontrol ettim toz hariç ne su var ne ıslaklık nede nem. Yani radyatör borularında kaçakta bulamadım işin ilginci. Ama tam radyatöre ulaşabilirsem azda olsa bi görebilirsen ondan çıkan tüm boruları kontrol edicem.
Ayrıca yağmur yağsada yağmasada var o damlacık. Hatta yazın sivasta 2 ay kaldım hiç yağmur düşmedi yinede o damlacık vardı.