araçda sigara içiyormusunuz

bakiergul tarafından yazılan metin:
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:

Kesinlikle sana katılıyorum ...Geçen sene 6 ay bıraktım nasıl güzel herşeyin tadını tam alıyordum......Lanet olsun trafikte lavuğun biriyle kavga ettim.....Taksicinin biri beni aldı boşver abi değmez yak bi tane dedi verdi sigarayı ağzıma başlayış o başlayış......

Benim babam bırakalı 30 sene oldu. Bugün bir tane içsem hiç bırakmamış gibi devam ederim der 🙂
Evettttt ....valla hiç bırakmamışım gibi aldım içtim.....

😀 Geçmiş olsun bir daha *finger* bırakırsın 😀

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:[/Benim babam bırakalı 30 sene oldu. Bugün bir tane içsem hiç bırakmamış gibi devam ederim der 🙂
Evettttt ....valla hiç bırakmamışım gibi aldım içtim.....[/quote]

😀 Geçmiş olsun bir daha *finger* bırakırsın 😀[/quote]
Kesin kararlıyım bırakacam.......

Kesin kararlıyım bırakacam.......

Tamam görürsem söylerim ben 🙂

Aha bak bugünü not al bir yer.....

Tamam cigaraya tekrar başladığında hatırlatırım sana;
o zaman da bırakacam demiştin ama tekrar başladın yine diye 🙂

ABSOLUT tarafından yazılan metin:
bizde şahit olalım..

🙂

olacaksınız kardeşim Allahın izniyle olacaksınız.....

bizde şahit olalım..

🙂

Evet bıraktı başladı bıraktı başladı bıraktı başladı ..... 😀

başlamamak üzere ne zaman bırakır ki ? 🙂

Valla işin sırrı orda zaten. Ben bırakıp tekrar başlayan birinin birdaha başlamamak üzere bıraktığına şahit olmadım. Mahsus üzerine üzerine gidiyorum ki belki inada bindirip bırakır 😀

bizde şahit olalım..

🙂

Evet bıraktı başladı bıraktı başladı bıraktı başladı ..... 😀

başlamamak üzere ne zaman bırakır ki ? 🙂

Valla işin sırrı orda zaten. Ben bırakıp tekrar başlayan birinin birdaha başlamamak üzere bıraktığına şahit olmadım. Mahsus üzerine üzerine gidiyorum ki belki inada bindirip bırakır 😀

bencede bırakamz 😀

bencede bırakamz 😀

Eğer bırakırsa ki sanmıyorum 🙂 benim gördüğüm ilk kişi olacak. Bırakıp başlayan ve sonra başlamamak üzere tekrar bırakan. Ama ı-ıh bence de bırakamaz 😀

bencede bırakamz 😀

Eğer bırakırsa ki sanmıyorum 🙂 benim gördüğüm ilk kişi olacak. Bırakıp başlayan ve sonra başlamamak üzere tekrar bırakan. Ama ı-ıh bence de bırakamaz 😀
Ver gazı ver yanlız ben lpg li değilim ...mazotluyum haberin olsun......Gazla falan alakası yok ben iradeli bir insanım .....biraz kafamı topluyayım bırakacam merak etme kardeşim......

Ver gazı ver yanlız ben lpg li değilim ...mazotluyum haberin olsun......Gazla falan alakası yok ben iradeli bir insanım .....biraz kafamı topluyayım bırakacam merak etme kardeşim......

Hadi bakalım 🙂

bu işin şakası tabi aslında bizde bu illetin zararı olduğunu bildiğimiz halde bizde içiyoruz. keşke bizde bırakabilsek. ben ki daha bir kere yeltenmedim bile.

bu işin şakası tabi aslında bizde bu illetin zararı olduğunu bildiğimiz halde bizde içiyoruz. keşke bizde bırakabilsek. ben ki daha bir kere yeltenmedim bile.

Bak senin için bıkarır derim o zaman çünkü hiç denememişsin bırakmayı 🙂

Back