Biz dobloyu 2007 de aldık daha içinde 1 dal sigara bile içilmedi....EE 400 tarafından yazılan metin:
gerçekten sigara arcta cok pis kokuyor kalıcı ben aracımı sıfır aldıgımdan beri içmiyorum bir araçtanda sigara kokusunun çıkması için aracın komple içinin detaylı kuaför olması lazım.
BU GECE İTİBARIYLA SİGARAYI BIRAKTIM DOSTLARIM.AHANDA BURAYA YAZIYOM,BI RAK TIM..YAZDIM İŞTE:dcAn 3436 tarafından yazılan metin:
inşallah...serdarengin tarafından yazılan metin:
inşallhhh herkes bırakır...
helal valla abi tebrikler *clap**clap**clap**clap*serdarengin tarafından yazılan metin:
BU GECE İTİBARIYLA SİGARAYI BIRAKTIM DOSTLARIM.AHANDA BURAYA YAZIYOM,BI RAK TIM..YAZDIM İŞTE:dcAn 3436 tarafından yazılan metin:
inşallah...serdarengin tarafından yazılan metin:
inşallhhh herkes bırakır...
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
helal valla abi tebrikler *clap**clap**clap**clap*
yok be abi nerden biliyon belki bırakmıştır 😀 😀istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
helal valla abi tebrikler *clap**clap**clap**clap*
Sazanlık yapma Can, laf oyunu yapıyooooo 😀
serdarengin tarafından yazılan metin:
*realsad*peki kardeş öyle olsun...*realsad*
valla abi hayal degil gerçek yeterki bırakmak iste ben bütün tütün ve mamullerini bıraktım çok şükür 3 seneyi geçti unuttum gitti hatta sıvılardanda kola bile içmiyorum ama sodasız duramıyorum😀serdarengin tarafından yazılan metin:
*realsad*peki kardeş öyle olsun...*realsad*
RAPTOR tarafından yazılan metin:
kolayı bende kaldırdım.gözle görülür şekilde rahatladım.
valla bizde öyle kolanın yerine meyve suyu alıyoruz......RAPTOR tarafından yazılan metin:
valla bizde öyle kolanın yerine meyve suyu alıyoruz......RAPTOR tarafından yazılan metin:
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Ayran abicim ayran. Meyve suyunu kendin sıkacaksan içeceksin yoksa piyasadakilerin hepsi katkı malzemesi dolu. Kola'dan hiçbi farkı yok. Ben de 40 yılda bi içerim o da sade gazoz.