araçda sigara içiyormusunuz

sigara içen benim arabama binmesin keyfin keyfi olmaz bu keyif özellikle sigara ise benim dobloda asla olmaz*chair*

Valla abi çok içmek isteyen olunca yapacağım en büyük kıyağı yapıyorum..Çekiyorum arabayı sağa in aşağı iç sigaranı sonra bin diyorum 🙂

Valla abi çok içmek isteyen olunca yapacağım en büyük kıyağı yapıyorum..Çekiyorum arabayı sağa in aşağı iç sigaranı sonra bin diyorum 🙂

en iyisi

herturlu iciyor ve icirtiyorum.....ama asla izmarit arac icinde birakmam ve biraktirmam......icmeyenlere saygi duyarim..ama icmeyenlerde icenlere saygi duymali.......ben turk mantigiyla hareket etmiyorum....araba benle yasamayacak...eskiyecek kirlenecek....kokacak.....tabi temizlenecekt...yikamacilar ac mi kalsin...😀. arac kokacak diye keyfimden ve zevkimden odun veremem....
aksam eve cikarken veya bir yerde biraktigimda araci vamlari 1 cm aralik birakiyorum...ruzgarlik var disaridan belli olmuyor ...geldigimde araca mis gibi koku moku yok...bu kadar basit...

valla arabamı bırak....evimdede asla sigara içirtmemmm.....
Aynen bizde öyle *tup*

herturlu iciyor ve icirtiyorum.....ama asla izmarit arac icinde birakmam ve biraktirmam......icmeyenlere saygi duyarim..ama icmeyenlerde icenlere saygi duymali.......ben turk mantigiyla hareket etmiyorum....araba benle yasamayacak...eskiyecek kirlenecek....kokacak.....tabi temizlenecekt...yikamacilar ac mi kalsin...😀. arac kokacak diye keyfimden ve zevkimden odun veremem....
aksam eve cikarken veya bir yerde biraktigimda araci vamlari 1 cm aralik birakiyorum...ruzgarlik var disaridan belli olmuyor ...geldigimde araca mis gibi koku moku yok...bu kadar basit...

baki abi cam aralık işi iyide araba hvada alır ama toz giriyor buseferde çok ama arada arabayı havalandırmak lazım ben belli aralıklarda kapıları falan açıyorum hem temizlik yapıyorum hemde arabanın içi hava alıyor tabi bu işleri köyde terkosta yapıyrum

kirlenmek güzeldir oğuzum...

baki abime katılıyorum..zaten dışarıda sigara içtiğimiz için 2 sınıf muamelesi görüyoz .doblomda sigara içmek serbest..

ben kendim içiyorum babamda içiyor annemde içiyor fakat hiçbirimiz arabayı 0 aldığımızdan beri arabada bir tane bile sigara içmedik hala ilk günkü gibi kokuyor 🙂)

araçta da içmiyorum dışarıda da.bıraktım hayırlısıyla.Allah herkese bırakmayı nasip etsin.

hem sigaraya karşı alerjim olduğu için hemde ilk aracım olduğu için içmem içirtmem 🙂

eski araçımda babam içmiyor içitmiyordu ama ben ehliyeti aldıktan sonra hep içtim şimdi yeni araçımda içmemeyi planlıyordum hatta içmemek için kendimi zor tutuyordum ama dün izmire gidince uzun yolda dayanamadım açtım camı içtim uzun yolda sigara içmeden yapamıyorum ama daha içmemek için kendimi sıkıcam

Ehliyeti yeni aldığımda şirket arabasında yanımda sigara içen arkadaş ceketimi gömleğimi ve dolayısıyla koltuğu yaktığından o günden beri hiç bir aracımda sigara içtirmiyorum 😉

İçiyorum,içiriyorum içmeyip stresten öleceğime içip nikotinden ölürüm*hilarious*koku konusundas ise aracımı park ederken camlarımı birer santim aralıyorum rüzgarlık olduğu için yağmur kar girme derdide olmuyor ....araca bindiğimde hiç koku olmuyor zaten glade nin parfümü içeriyi mis kokutuyor

bende artık sıgarayı bırakanlara katıldım şimdilik🙂arabammis kokuyo🙂

Back