Araç Aşırı Titreme Yapıyor Yardıma İhtiyacım Var

yok mecburen götüreceğim hem geçen ay götürdüğümde lastikten ses geliodu çıtır çıtır jantan dediler hallettik dediler hala devam ediyor hemde onu göstereceğim...

ben halen savunuyorum. değişik mal( pardon yakıt )kullanmamak gerek. ama illaki oluyor bazen.

mozotu sonuna kadar kullanma. tüm pislikler tıkanıyor enjeksiyona. araba tuhaf çalışıyor ama dinleyen olmuyor kalbini itinayla🙂

aynı sorun bendede var , ama sürekli değil sadece baskı balatayı zorldığım zaman oluyor , bakım zamanımda gelmiş değiştirmek şart .

olayın çözümü murat abininde dediği gibi değişik mazot sürekli aynı yerden almak gerekiyor baskı balatayı zorlayınca olmasının sebebinide araştırdım araca fazla yüklenince benzini çok çektiğinden dipteki pisliklerde geliyormuş ve çıkması zaman alıyormuş o pisliklerin....

Eğer yakıt veya filtre probleminiz yoksa problem baskı şemsiyeleridir. Şemsiye değilse de balata bitmeye yakındır
Yaptığımız yedek parça tedariklerinde bazen sıkıntı olabiliyor şemsiyeler tam basmıyor ve bu sıkıntı oluyor.
Yokuş yukarı iken veya araç yüklü iken daha çok hissedersiniz.
En iyisi set olarak değişmektir. Yerine göre fiyatı ort 120 TL

mazottan olacagını sanmıyorum ben.
çünkü 1 senedir hatta 2 senedir aynı yerden alırım mazotu ben hiç de şaşmaz.(shell)
aynı sorun bende de var.araba anı kacış sergiliyo ve titreme yapıyor.
benim tahminimce baskı balatadan.çünkü ben arabayı sıfır aldım 2008 ve araba şuan 29.700 km de.abim sağolsun benögrenmek istiyorum dedi ve bende ögrettim araba kullanmayı acemiliğini bu aracta cıkardı 🙂 araç daha 30.000 bakıma bile girmeden baskı balata değişimi geldigine inanıyorum gremyy ninde dedigi gibi acemi kullanımı cok etkiliyo baksanıza benim arac daha 30 binde bile degil baskı balata istiyo : )
baskı balata seti istanbul aksaray otomotiv sanayisinde orjinali 150 tl dir.isteyen olursa numarasını veririm surekli alışveriş yaptıgım bir firmadır.
kendi ustamda var oda işçilik 150 tl istemişti total 300 tl servis ne kadar yapar bilemiyorum

he ayrıca 30.000 km bakımı ücretini merak edenler olursa 290 tl servisde gecenlerde sormuştum

d2 im 54000 km de araç alındığından beri sırtındanyük inmedi ,zor şartlarda kullanıldı ve şu an kalkışlarda titreme yapıyor. bundan önceki aracımda aynı şekilde kullanıldı o araçtada yaklaşık 60000 km aralıklarla balata değiştirmiştim(o zamanlarda bakımı yetkili servis harici dışarıda yaptırıyordum 2010 ekim ayında 85 tl ye valeo baskı balata yı almış 80 tl yede montajını yaptırmıştım.Belki bilenleriniz vardır istanbul edirnekapıda edirnekapı otomotiv var parça fiyatları dışarıya göre daha uyguna geliyor...Not: d3 1.6 motor baskı balatayı merak edip yetkili serviste sordum onu da yaklaşık 540 tl gibi bir rakam verdiler

kalkışlarda titre me baskı balatadan kaynaklanıyordur

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
kalkışlarda titre me baskı balatadan kaynaklanıyordur

Eğer kalkışlardan sonra sorun başlıyorsa o zaman diğer konuyla bağlantılı olabilir...

Back