Araç Aşırı Titreme Yapıyor Yardıma İhtiyacım Var

AlperAkbiyik

Saygın Üye
Adı
Alper
Modeli
Renk
Bal Köpüğü
arkadaşlar araç arda sırada kalkışlarda ve vites geçişlerinde titretme yapıyordu pek umursamıyordum şimdi sürekli yapmaya başladı bunun sebebi ne olabilir. kalkışlarda ve vites aralarında araba adeta çekişten düşüyor gibi bi titreme oluyor ve ibre 4000-5000'i buluyor ama zorlanıyor. bu olay acayip şekilde canımı sıkmaya başladı lütfen yardım edin 🙁 🙁 .....

geçmiş olsun abi baskı balatan bitmiş beimde aynısı yapıyo bugün sordum 100 tl balata işçilik 100tl 200 tl sıkışmış dobloya😀

yapma yaa balansta bi sorun olabilirmi balanstan olabilir diyenlerde var....

araba daha servisten çıkalı 2 ay olmadı tekrar gidecek .... :S

benzemi ta kendisi geremy ustam baskı balata bitik abi deyiştirdimi maliyetini yazarsan sevinirim bende deyiştircem de
**

premio2007_55 tarafından yazılan metin:
benzemi ta kendisi geremy ustam baskı balata bitik abi deyiştirdimi maliyetini yazarsan sevinirim bende deyiştircem de
**

evet geremy ustam maliyeti ne kadar oldu...
birde aslında bende rotbalans olarak biliyorum ama sadece balans dediler sanırım o rot balanstır.
ve bunun sebebi ne olabilir yani baskı balatanın bitmesinin nedeni_?

alperen abi benim doblo 91,000 bin km rede normalde 60 binde falan deyişmesi gerekiyormuş kullamadan kullanma fark var gerci senin doblo kaç binde

40000 küsürlerde aslında benimkide değişmedi die hatırlıyorum ama emin değilim :S

doblo baskı balata fiyatını bilmiyorum ben değiştirmedim hiç.
sanayide tahminim 300 civarına halledilir.
balata ömrü doblolarda rahat 100 bini bulur ama kullanım önemli tabiki.
devamlı yarım debriyaj
hızlı kalkışlar
rampada yüklü kalkış
acemi sürücü
etmenleri 10bin km altına bile indirir değişim süresini.

arkadaşlar kilometreyi 40.000 yazmışım 30.000lerde yazacaktım hatta tam olarak yeni baktım 36.000km'de.
geremy'in dediklerine göre sanırım yarım debriyaj çünkü ben motor frenini çok kullanıyorum... ya walla araba öyle yaptıkça çim gidio. nette baktım baskı balansa 87Tl ile 100tl arası diyor nette... 🙁

bahsettiğim parçanın bulunduğu site:

http://www.parcayedek.com/fiat-yedek-parca-doblo-sanziman/8716-fiat-doblo-debriyaj-seti-rulmansiz-doblo-19-dzl-mapa.html

baskı balata sorunu olabilir denilmiş zaten. bende arkadaşlara katılıyorum. bu arada titreme baskı balatanın kaçırmasından başka ayarsızlığıda olabiliyor. değişik bir kaç sorunu oluyor. bu benim 2001 clio symbol de ve connectte vardı. araç zorlanır gibi oldumu takır takır titriyordu. faka t çekişte sorun yoktu. bi ayar verip düzelttiler serviste. pahalıyada patlamadı.

ya arkadaşlar ben genelde imamoğlu petrol var ordan alırım fakat baktım bitmek üzere aydın petrol die bityer var ordan aldım ordan aldıktan sonra böyle oldu daha öncede gene aydın'dan almıştım aynısı olmuştu ve geçmişti bugün imamoğluna gittim doldurttum araba normal seyrine döndü gibi yani eskisi gibi hiç bişe kalmadı mazottan olabilirmi...
(bunların ikiside opet.)

kardeş işte acaba mazottanmı haftasonu servise götürsemmi genede aracı_?

Back