ANTEN

B_MOOSTY

Daimi Üye
geçen seneden yağan kar yüzünden tavandaki antenim kırılmıştı.
orjinali 20 TL dediler.
bana orjinalden ziyade performansı iyi olacak çekişi güçlü bi anten lazım, Tavsiyelerinizi bekliyorum

bana da lazım. radyo kanallarının yarısı cızırtı yapıyo.

bendeki antende hiç düzgün çekmiyor. pas sökücü sıkıyorum, birgün çok iyi çekiyor, ertesi gün yine bozuluyor. sanırım su alıp paslanıyor.

sanırım bende anten sıkıntısı var.kesiklik yapıyor ve iyi çekmiyor.

sanırım bende anten sıkıntısı var.kesiklik yapıyor ve iyi çekmiyor.

2001 palio radyolarında anki yayındanmışveya sansürmüş gibi gibi belli aralıklarla 'bip' leme sesi gelio; işte bu ses yayından değil radyonun kendisinden kaynaklı bi ses.. bizim d2 doblolarda da bu 1 sn lik bip yerine sessizliğin sesi düşüyor 🙂 sessiz sansür var 🙂

bugün yarın anteni değiştiricem. tavsiyeniz var mı arkadaşlar? elektronikçinin eline düşmek istemiyorum.

Eğer yanlış hatırlamıyorsam benim aldığımın markası Sparco idi. Anten daha kısa olsun diye almıştım. Ancak çekimi orjinaline göe çok daha iyi çıktı. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.

arkadaşlar ne yazık ki bizim araçlarımızın kronik bir anten zayıflığı sorunu var ...benim aracım 2012 malisef bendede vardı
ama ben sorunu anten kuvvetlendirici aparat ile çözdüm.....
piyasada 20 / 25 tl arasında satılıyor ben 20 tl ye aldım . teibin anten girişine bu aparatın ucunu takıyorsunuz diğer tarafına antenin ucunu takıyorsunuz aparata teyibin remote kontrol çıkışından 12 volt veriyorsunuz cihazı açtığınızda cihaz aparata 12 volt gönderiyor çekiş mükemmel oluyor bilginize

bizimde aracın anteni kırıldı nerdeyse 1 ay oldu yaptırmadık ama yinede 2-3 radyo kanalı çekiyor 😀

bu işi bi araştıralım baki abi bilgi için sağol. valla varlığın hemen ilk akşamdan belli oldu yaw 🙂 sağolasın.

bu işi bi araştıralım baki abi bilgi için sağol. valla varlığın hemen ilk akşamdan belli oldu yaw 🙂 sağolasın.
Rica ederim kardeşim ne demek bilgi paylaştıkça çoğalır...

eyvallah abi 🙂

buda ürünün resmi

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/radyo-anten-guclendirici-31045858#product-information

arkadaşlar ne yazık ki bizim araçlarımızın kronik bir anten zayıflığı sorunu var ...benim aracım 2012 malisef bendede vardı
piyasada 20 / 25 tl arasında satılıyor ben 20 tl ye aldım . teibin anten girişine bu aparatın ucunu takıyorsunuz diğer tarafına antenin ucunu takıyorsunuz aparata teyibin remote kontrol çıkışından 12 volt veriyorsunuz cihazı açtığınızda cihaz aparata 12 volt gönderiyor çekiş mükemmel oluyor bilginize
baki abi, anten çok zayıf çekiyor. sanki aracın hareketine göre sinyal değişiyor gibi. mesela ışıklarda beklerken sinyal azalıyor, hızlanınca düzeliyor gibi mesela. ya bana öyle geliyor, ya da aracın biyerlerinden etkileniyor.

pas sökücü sıkıyorum, çok iyi çekiyor ertesi güne yine bozuluyor. normal mi peki böyle olması? yoksa paslanmış mı?

baki abi, anten çok zayıf çekiyor. sanki aracın hareketine göre sinyal değişiyor gibi. mesela ışıklarda beklerken sinyal azalıyor, hızlanınca düzeliyor gibi mesela. ya bana öyle geliyor, ya da aracın biyerlerinden etkileniyor.

pas sökücü sıkıyorum, çok iyi çekiyor ertesi güne yine bozuluyor. normal mi peki böyle olması? yoksa paslanmış mı?

kardeşim paslanmış olması ihtimal dahilinde ama bunun için su almış olması gerekiyor ......yolda giderken çekip çekmemesi bu gayet normal kardeşim radyo dalgaları yarım ay şeklinde büyüyerek aracın antenine ulaşırlar ancak bu dalgalar önüne gelen engellere çarparsa yön değiştirirler ..yani aracın hareket halinde iken vericilerin yaymış olduğu sinyalleri bazen çok net bazense zayıf alırlar ama paslanma çekişi engelleyen unsurlardandır.....

kardeşim paslanmış olması ihtimal dahilinde ama bunun için su almış olması gerekiyor ......yolda giderken çekip çekmemesi bu gayet normal kardeşim radyo dalgaları yarım ay şeklinde büyüyerek aracın antenine ulaşırlar ancak bu dalgalar önüne gelen engellere çarparsa yön değiştirirler ..yani aracın hareket halinde iken vericilerin yaymış olduğu sinyalleri bazen çok net bazense zayıf alırlar ama paslanma çekişi engelleyen unsurlardandır.....
pas sökücü sıkınca düzelmesi, paslandığını gösterir sanırım. 🙂

benimkinin pasla falan ilgisi yok ama yaw. yaşından dolayı anten sabit durmuyo. ben kaldırıyorum o düşüyo. sürekli en yatay biçimde duruyo. fabrikanın taktığı anten bu kadar olur 🙂. daha 10 sene bile olmadı yaw 🙂🙂 9. senenin içinde hayırlı işler. 🙂

benimkinin pasla falan ilgisi yok ama yaw. yaşından dolayı anten sabit durmuyo. ben kaldırıyorum o düşüyo. sürekli en yatay biçimde duruyo. fabrikanın taktığı anten bu kadar olur 🙂. daha 10 sene bile olmadı yaw 🙂🙂 9. senenin içinde hayırlı işler. 🙂

biliyorsunuzdur ama kapak içindeki vidayı sıkıyorsunuz değil mi? 🙂

birde wd40 gibi pas sökücü sıkp deneyin, belki farkeder. benimkinde acayip farkediyor.

abi daha ne dayansın 9 yıl

fethi o sıkılmıyor mu?benim sattığım d1 imde yoktu öyle sıkıntı.gayet sağlamdı.ismail kardeş sende bir söküp komple temizlediklten sonra bir baksan.

Back