- Adı
- Fethi
- Kan Grubu
- 0 -
- Meslek
- Serbest
- Aracınız
- Başka Araç
- Modeli
- Diğer Model
- Araç Yılı
- 2013
- Renk
- Beyaz
üst kapağı kaldırın yan tarafta bir vida var. onu iyice sıkın. artık düşmez. 🙂hiç söküp de bakmadım. vida var mı? sıkılıyo mu? haberim bile yok. ona bi zaman ayırıp bakayım ben fakat elimde kalmasın? 🙂
o zaman sizin anten nalları dikmiş 🙂kardeşim baktım vidaya. gevşiyo fekat sıkılmıyo. diş atmaya az kaldı bıraktım sıkmayı.
madem sökülebiliyor sök vidayı ...aynı diş ve boy ve kalınlıkta bir vida al değiştir olsun bitsin......
doğru söylüyosun baki abi. denemek lazım. sağolasın öneri için.
ben de değiştirdim anteni ama o dediğin siyah plastik parçayı sökmedik ona taktık yeni anteni şu an gayet te iyi ben uzun diye değiştirdim 15 cm lik felan krom antenlerden aldım taktım temiz bir ses alıyorum
hadi ya. ben onu da değiştireyim diye biraz kurcaladım. üstündeki kapağı kırdım, tornavida izi oldu. 10 lira birşey pahalı değil ama sökmesi zor. sökmek için, içerdeki plastik eşya rafını üstündeki kumaşı sökmek gerekiyormuş.
döşeme, pul gibi birşeyle tutturuluyor. onları çıkarınca döşemede çıkıyor. yapışık değil yani. 🙂oradaki döşemeyi sökünce tekrar nasıl yapıştırılacak? orjinal hali gibi olmaz ki yaw? yamalı pantolon gibi sırıtır.
olsun ben yine de sökmem orayı 🙂
döşeme, pul gibi birşeyle tutturuluyor. onları çıkarınca döşemede çıkıyor. yapışık değil yani. 🙂oradaki döşemeyi sökünce tekrar nasıl yapıştırılacak? orjinal hali gibi olmaz ki yaw? yamalı pantolon gibi sırıtır.
Eğer yanlış hatırlamıyorsam benim aldığımın markası Sparco idi. Anten daha kısa olsun diye almıştım. Ancak çekimi orjinaline göe çok daha iyi çıktı. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Fethi, 50-60 tl ye aux-usb girişli teypler de var. cd player ı olmayan... denemek lazım tabi görüş-tavsiye almak gerekir