ANTEN

hiç söküp de bakmadım. vida var mı? sıkılıyo mu? haberim bile yok. ona bi zaman ayırıp bakayım ben fakat elimde kalmasın? 🙂

hiç söküp de bakmadım. vida var mı? sıkılıyo mu? haberim bile yok. ona bi zaman ayırıp bakayım ben fakat elimde kalmasın? 🙂
üst kapağı kaldırın yan tarafta bir vida var. onu iyice sıkın. artık düşmez. 🙂

kardeşim baktım vidaya. gevşiyo fekat sıkılmıyo. diş atmaya az kaldı bıraktım sıkmayı.

madem sökülebiliyor sök vidayı ...aynı diş ve boy ve kalınlıkta bir vida al değiştir olsun bitsin......

madem sökülebiliyor sök vidayı ...aynı diş ve boy ve kalınlıkta bir vida al değiştir olsun bitsin......

az önce anteni sökmeye çalıştım. vidayı söktüm anten çubuğunu ana koldan ayırdım. ama ana kolu çıkaramadım.

vidanın takıldığı yer plastik geldi bana. plastikten nasıl sinyal iletiliyor ki? birde anteni takınca birşey değişmiyor ama oraya elimi değdirince sinyal güçleniyor.

yeni anten taktıkların da anten çubuğunun takıldığı plastik parçayı da değiştiriyorlar mı?

çıkaramadığım parça bu

fiat,doblo,palio,albea,po,pa,anten,taban%C4%B1,somunu,alt,kismi,komple,tepe,tavan,orjinal,yedek,parca,ankara,51718857,fiorino%20(4)-500x500.jpg

doğru söylüyosun baki abi. denemek lazım. sağolasın öneri için.

ben de değiştirdim anteni ama o dediğin siyah plastik parçayı sökmedik ona taktık yeni anteni şu an gayet te iyi ben uzun diye değiştirdim 15 cm lik felan krom antenlerden aldım taktım temiz bir ses alıyorum

ben de değiştirdim anteni ama o dediğin siyah plastik parçayı sökmedik ona taktık yeni anteni şu an gayet te iyi ben uzun diye değiştirdim 15 cm lik felan krom antenlerden aldım taktım temiz bir ses alıyorum

hadi ya. ben onu da değiştireyim diye biraz kurcaladım. üstündeki kapağı kırdım, tornavida izi oldu. 10 lira birşey pahalı değil ama sökmesi zor. sökmek için, içerdeki plastik eşya rafını üstündeki kumaşı sökmek gerekiyormuş.

hadi ya. ben onu da değiştireyim diye biraz kurcaladım. üstündeki kapağı kırdım, tornavida izi oldu. 10 lira birşey pahalı değil ama sökmesi zor. sökmek için, içerdeki plastik eşya rafını üstündeki kumaşı sökmek gerekiyormuş.

evet onu sökmek biraz meşekatli döşemeyi sökmek gerekio da zaten sökmeye gerek yok tu onu sadece anteni değiştirmen yeterli olurdu

oradaki döşemeyi sökünce tekrar nasıl yapıştırılacak? orjinal hali gibi olmaz ki yaw? yamalı pantolon gibi sırıtır.

oradaki döşemeyi sökünce tekrar nasıl yapıştırılacak? orjinal hali gibi olmaz ki yaw? yamalı pantolon gibi sırıtır.
döşeme, pul gibi birşeyle tutturuluyor. onları çıkarınca döşemede çıkıyor. yapışık değil yani. 🙂

olsun ben yine de sökmem orayı 🙂

olsun ben yine de sökmem orayı 🙂

söken birisi söyledi de birşey olmuyormuş. bozulma yok yani 🙂

ben orjinal teybi kullanıyorum yeni teyp alamadım daha. o yüzden bi tek radyo dinleyebiliyorum. anten de haliyle önemli oluyor.

yoksa açarım müziği dinlerim 🙂

al bir mp3 player. bir de kaset adaptörü. cd ile falan hiç uğraşma. yeni teyp e de gerek yok. ben yıllardır bu ikiliyle istediğim müziği dinliyorum kardeşim. gidip boşu boşuna teyp alma. bırak orjinal kalsın. 50-60 liraya kapatırsın benim dediğim hadiseyi. ama teyp en az 250-300 lira para. ne gerek var. tabi tercih senin. benimki sadece bir öneri.

Fethi, 50-60 tl ye aux-usb girişli teypler de var. cd player ı olmayan... denemek lazım tabi görüş-tavsiye almak gerekir

döşeme, pul gibi birşeyle tutturuluyor. onları çıkarınca döşemede çıkıyor. yapışık değil yani. 🙂

Bilmediğim bi iş için TAVAN DÖŞEME sine asla el sürmem .. işi tesisatçılara / erbabına yaptırmak lazım 10 TL işçilik alırlar heralde 🙂 ?

Eğer yanlış hatırlamıyorsam benim aldığımın markası Sparco idi. Anten daha kısa olsun diye almıştım. Ancak çekimi orjinaline göe çok daha iyi çıktı. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Melrock, tavsiyen için teşekkür ederim. bildiğin daha iyi malzeme varmı peki? almıken en iyisi olsun istiyorum.
- internette hepsi iyi,
- dükkanlarda, işyeri sahibinin bütün malzemeleri iyi..

samimi ,çıkar olmayan tavsiyelere ihtiyacımız var.. (hepsiburada vs int. sitelerinde hep çakma yorumlar var...)

Fethi, 50-60 tl ye aux-usb girişli teypler de var. cd player ı olmayan... denemek lazım tabi görüş-tavsiye almak gerekir

ben onları saymayı unuttum abi kusura bakma 🙂 50 lira olanları biraz sorunlu oluyo abi. mesela bazısı kapanıp açıldığında kaldığı yerden devam etmiyo. en baştan yani ilk şarkıdan çalmaya başlıyo.

Back