AbdullahAltınn
Daimi Üye
Doblo- Kayıt
- 2 Mayıs 2024
- Adı
- Abdullah
- Kan Grubu
- B RH +
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Cargo
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2008
- Renk
- Bulut Beyazı
Fotoğraf varsa atabilirmisiniz ve şunuda ekleyeyim bagajin ordanda açılıyor kapılar kumandadanSanırım merkezi kilit beyni sol ön çamurluğa doğru konumlanmış. Sigorta panosunu açarsanız, bir bakın o tarafta bir yerde diye hatırlıyorum. O beynin anteni filan çıkmış olabilir mi acaba ?
İyi bir oto anahtarcı bulun ozaman immo eşleşme olacak beyin ileMerhaba herkese doblo d2 2008 aracımın anahtarı uzaktan açmıyor 1 metre bile uzaktan açmıyo yakınına gidince oda belirli bölgelerde mesela ön çamurluktan acıyor kapıları pilini de değiştirdim ama çözüm sağlamadı ne yapmam lazım bu sorunla karşılaşanlar varmı
Elektronik devre kartı temizleyicileri var Yağsız olandan kullanabilirsiniz. WD40 Kullanılması zarar verir mi pek zannetmiyorum zarar vereceğini ama garanti olsun isterseniz kapalı alan akım geçen bölgelere benim tercihim elektronik devre kartı temizleyici kullanmak.Ben de birşey sormak istiyorum D3 aracımın kontak anahtarı rahat girip çıkıyor ama çalıştırmak için çevirmesi biraz zor oluyor. Acaba kontak içine biraz wd40 sıksam sıkıntı olur mu.
Hafifçe zorlamadan bastırarak çevirmeyi deneyinBen de birşey sormak istiyorum D3 aracımın kontak anahtarı rahat girip çıkıyor ama çalıştırmak için çevirmesi biraz zor oluyor. Acaba kontak içine biraz wd40 sıksam sıkıntı olur mu.