Doblo Anahtar sorunu

AbdullahAltınn

Daimi Üye
Doblo
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Cargo
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2008
Renk
Bulut Beyazı
Merhaba herkese doblo d2 2008 aracımın anahtarı uzaktan açmıyor 1 metre bile uzaktan açmıyo yakınına gidince oda belirli bölgelerde mesela ön çamurluktan acıyor kapıları pilini de değiştirdim ama çözüm sağlamadı ne yapmam lazım bu sorunla karşılaşanlar varmı

Sanırım merkezi kilit beyni sol ön çamurluğa doğru konumlanmış. Sigorta panosunu açarsanız, bir bakın o tarafta bir yerde diye hatırlıyorum. O beynin anteni filan çıkmış olabilir mi acaba ?

Sanırım merkezi kilit beyni sol ön çamurluğa doğru konumlanmış. Sigorta panosunu açarsanız, bir bakın o tarafta bir yerde diye hatırlıyorum. O beynin anteni filan çıkmış olabilir mi acaba ?
Fotoğraf varsa atabilirmisiniz ve şunuda ekleyeyim bagajin ordanda açılıyor kapılar kumandadan

aynı sorun bende de var maalesef ne yapılması gerektiğini bilen varsa lütfen yazsın arkadaşlar

Bazen eşleştirme gerekebiliyor kumandalarda.bir anahtarciya gidip anlatin genelde ucret bile almadan hallediyolar

Merhaba herkese doblo d2 2008 aracımın anahtarı uzaktan açmıyor 1 metre bile uzaktan açmıyo yakınına gidince oda belirli bölgelerde mesela ön çamurluktan acıyor kapıları pilini de değiştirdim ama çözüm sağlamadı ne yapmam lazım bu sorunla karşılaşanlar varmı
İyi bir oto anahtarcı bulun ozaman immo eşleşme olacak beyin ile

Ben de birşey sormak istiyorum D3 aracımın kontak anahtarı rahat girip çıkıyor ama çalıştırmak için çevirmesi biraz zor oluyor. Acaba kontak içine biraz wd40 sıksam sıkıntı olur mu.

Ben de birşey sormak istiyorum D3 aracımın kontak anahtarı rahat girip çıkıyor ama çalıştırmak için çevirmesi biraz zor oluyor. Acaba kontak içine biraz wd40 sıksam sıkıntı olur mu.
Elektronik devre kartı temizleyicileri var Yağsız olandan kullanabilirsiniz. WD40 Kullanılması zarar verir mi pek zannetmiyorum zarar vereceğini ama garanti olsun isterseniz kapalı alan akım geçen bölgelere benim tercihim elektronik devre kartı temizleyici kullanmak.

Hafifçe zorlamadan bastırarak çevirmeyi deneyin

Back