dragmonster
Daimi Üye
baktırdın mı amartisörlere 🙂 bide doblonun km si kaç??🙂dragmonster tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar merhaba.
2009 model 1.3 doblomdan yolda giderken tahminen amortisörlerinden yoldaki kasislerle doğru orantılı olarak gıcır gıcır sesler geliyor.
Bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
bence güvendiğin bi ustaya göster *tup*dragmonster tarafından yazılan metin:
henüz baktırmadım. km 17000 küsür.
yıkamacıda yıkatırken çamurluk içlerinde bulunan zımbırtılara su tutturunca geçiyor. kış başlarken tekrarlayan bi durum
Sevgili kardeşim daha öncede bununla ilgili bir bilgi vermiştim......Yine yazayım......Araçlarımız kıtan çıktıktan sonra yoldan sıçrayan tuzlardan çamurdan tozdan sudan etkilenir bunlar aracımızın altında bulunan hareketli aksamların deformasyonuna ve rahatsız edici seslere yol açarlar ...aracınızın 2009 model olduğunu yazmışsınız bu demek oluyor ki aracınız iki kış atlatmış acaba bu iki kıştan sonra aracınıza alt yıkama ve yağlama yapıldımı .......Bana sorarsanız aracınızı alt yıkama ve yağlama yaptırın......Ve mümkünse aracınız altını mazotla yıkatırsanız mazotta bulunan yağ girilmesi zor olan bölglere girerek yağlama yapacaktır.....Ve aracınızdaki gacırtı ve rahatsız edici sesler kesilecektir....saygılarımla.....dragmonster tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar merhaba.
2009 model 1.3 doblomdan yolda giderken tahminen amortisörlerinden yoldaki kasislerle doğru orantılı olarak gıcır gıcır sesler geliyor.
Bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.