Akünün bitmesi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mico16
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
akü bitince araba sapıtıyor abi bu arada kontağı kapatıp eve kaçmışsın benim doblonun bujisi çıktı pancar motoru gibi çalışıyordu duman geliyordu dreksiyonun oralardan yine kaçmadım 😀
Berat kardeşim araba yeni olunca böyle oluyo insan korkuyo beyni filan yanar diye. Bizdeki starexe yaptığım eziyeti kimse arabasına yapmamıştır. Elektronik olmadığı için zorlayabiliyordum starexi. Zaten takla attı perte çıktı güzelim araba... 🙁

benim akümde fabrikanın koyduğu 50 amper akü üstünde sis farlarım ve tesisatım bağlı ama hala canavar gibi bi kere boşaltmıştım bende tamamen sabah sisler açık kalmış akşama kadar boşaltmış ondan sonra başkada sıkıntı yaşamadım allaha şükür...
Abi inan şu akülerden çektiğim eziyeti hiçbişeyden çekmedim. Allahtan elektirk-elektronik okuyorum. Her aküsü biten beni arıyor. Geçenlerde teyzemin oğlunun aküsü bitmiş getir dobloyu takviye yapalım diyor. Bi ara mitsubishiminde akü bitmişti işler yoğun diye tamire götüremiyorduk her gün sabahları marş almıyor diye dobloyla takviye yapıyorduk. Motor sıcak oldumu çalışıyordu ama motor soğuk oldumu çok kasıyodu marş almıyordu mitsubishi 🙂

mete abi iyi bi noktaya değindin 🙂 evet deponun dipindeki pislikleride çekmiştir, enjektörlere kadar ulaşırsa hiç iyi olmaz. ayrıca ışık yanmadan mazot alsan iyi olur pompa zorlanır. mete abi'nin tavsiyesi üzerine filtreyi değiş bencede.
Bakım geldi zaten abi değişecek mecburen. Saygılar... 🙂

aküyü şarz ile kurtarabilirsiniz belki.

Abilerim o göstergedeki titremeler akünün zayıflamsından dolayı mı yapıyor ekeran yanıp yanıp sönüyor?

Back