Acil yardım parçacı ve usta arkadaşlar özellikle

BAYBARS

Azimli Üye
Doblo
Adı
Yavuz
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Motor
1.3 Multijet
usta ve parçacı arkadaşlar yardımcı olabilir mi
arabanın üzerinde enjektör no:0445110183 4 tane enjektör aldım 0445110083 araç 2008 doblo uyar mı 4400 e aldım sıfır ürün revizyon değil uygun değilse geri vereyim

usta ve parçacı arkadaşlar yardımcı olabilir mi
arabanın üzerinde enjektör no:0445110183 4 tane enjektör aldım 0445110083 araç 2008 doblo uyar mı 4400 e aldım sıfır ürün revizyon değil uygun değilse geri vereyim
Uyar büyük ihtimalle aldığınız yere şase no ile sorgulatsaydınız keşke.

şase no verebilir misin abi?

Yedek parçacımıyız abi
Evet, Yunus abi ama teamdoblo'dan kimseye satmıyorum. Sadece yardım edebiliyorsam ediyorum o kadar sürekli gereksiz yere facebook grubundan engellendim hiç uğraşmam artık

Evet, Yunus abi ama teamdoblo'dan kimseye satmıyorum. Sadece yardım edebiliyorsam ediyorum o kadar sürekli gereksiz yere facebook grubundan engellendim hiç uğraşmam artık
dostum üyelik sözleşmesinde ve sosyal ağ kurallarımızda mevcut yedek parça sponsorumuz (link) dur. Aramızda sözleşme var ve maddi destek alıyoruz. 11 yıldır hiçbir üyemizden ne buluşma olsun ne de kargo parası olsun almadık hiç. Bunu da bunlardan karşılıyoruz. Hal böyleyken bir başkası ürün satması hem ticari hem de etik olmaz.
Sosyal ağdan ban yemenizin sebebi budur.
Burada da ürün sattığınız anlaşılırsa hesabınız kapanır.

Anlayışınız için teşekkür ederim

dostum üyelik sözleşmesinde ve sosyal ağ kurallarımızda mevcut yedek parça sponsorumuz (link) dur. Aramızda sözleşme var ve maddi destek alıyoruz. 11 yıldır hiçbir üyemizden ne buluşma olsun ne de kargo parası olsun almadık hiç. Bunu da bunlardan karşılıyoruz. Hal böyleyken bir başkası ürün satması hem ticari hem de etik olmaz.
Sosyal ağdan ban yemenizin sebebi budur.
Burada da ürün sattığınız anlaşılırsa hesabınız kapanır.

Anlayışınız için teşekkür ederim
Doğrudur ancak kimseye satış yapmıyorum geçenlerde grupta bir parcanın ortalama fiyatını soran bir arkadaşımız vardı bende fiyatları söyledim satış yapmadığımı belirttim sayfayı yeniledim erişim engeli kuralları vs okuyarak gruba ve foruma üye oldum zaten

Back