BAYBARS
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 16 Eylül 2020
- Adı
- Yavuz
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
- Motor
- 1.3 Multijet
Uyar büyük ihtimalle aldığınız yere şase no ile sorgulatsaydınız keşke.usta ve parçacı arkadaşlar yardımcı olabilir mi
arabanın üzerinde enjektör no:0445110183 4 tane enjektör aldım 0445110083 araç 2008 doblo uyar mı 4400 e aldım sıfır ürün revizyon değil uygun değilse geri vereyim
sorgulamadı gerek yok heralde dedim yoksa ben de şase sorgulamasından yanayımUyar büyük ihtimalle aldığınız yere şase no ile sorgulatsaydınız keşke.
mesaj olarak attımşase no verebilir misin abi?
bakabildin mi ne oldumesaj olarak attım
sistemde çıkan parça kodları verdiğin kodlarla uyuşmuyor fotoğraflarını detaylı şekilde atabilir misin abi?bakabildin mi ne oldu
Yedek parçacımıyız abişase no verebilir misin abi?
Evet, Yunus abi ama teamdoblo'dan kimseye satmıyorum. Sadece yardım edebiliyorsam ediyorum o kadar sürekli gereksiz yere facebook grubundan engellendim hiç uğraşmam artıkYedek parçacımıyız abi
dostum üyelik sözleşmesinde ve sosyal ağ kurallarımızda mevcut yedek parça sponsorumuz (link) dur. Aramızda sözleşme var ve maddi destek alıyoruz. 11 yıldır hiçbir üyemizden ne buluşma olsun ne de kargo parası olsun almadık hiç. Bunu da bunlardan karşılıyoruz. Hal böyleyken bir başkası ürün satması hem ticari hem de etik olmaz.Evet, Yunus abi ama teamdoblo'dan kimseye satmıyorum. Sadece yardım edebiliyorsam ediyorum o kadar sürekli gereksiz yere facebook grubundan engellendim hiç uğraşmam artık
Doğrudur ancak kimseye satış yapmıyorum geçenlerde grupta bir parcanın ortalama fiyatını soran bir arkadaşımız vardı bende fiyatları söyledim satış yapmadığımı belirttim sayfayı yeniledim erişim engeli kuralları vs okuyarak gruba ve foruma üye oldum zatendostum üyelik sözleşmesinde ve sosyal ağ kurallarımızda mevcut yedek parça sponsorumuz (link) dur. Aramızda sözleşme var ve maddi destek alıyoruz. 11 yıldır hiçbir üyemizden ne buluşma olsun ne de kargo parası olsun almadık hiç. Bunu da bunlardan karşılıyoruz. Hal böyleyken bir başkası ürün satması hem ticari hem de etik olmaz.
Sosyal ağdan ban yemenizin sebebi budur.
Burada da ürün sattığınız anlaşılırsa hesabınız kapanır.
Anlayışınız için teşekkür ederim