Arkadaşlar herkese merhaba ben bir doblolu olarak sizin aranıza yeni katıldım.Benim şöyle bir sorunum var bende 2005 model doblo cargo 1.3 multijet var tabiki ikinci el almıştım 2007 de arabadan memnunum ama son birkaç aydır bir problemim var orjinal anahtardan kumandalı kilitleme ve açma fonksiyonu yar ama şu son günlerde çok yakından kilitleyip açıyordu ama birkaç gündür onuda yapmıyor anahtarla açıp kapatıyorum bazen arabayı stop ettikten sonra çıkıyorum birkere basınca o da dibinde kilitliyor ama hemen arkasından açayım diyorum açmıyor kumandanın pili zayıflamıştır diye pili değiştirdim ama yok yine aynı yetkili servisine götürdüm benden arabanın yedek anahtarını ve ilk alındığında kredi kartı gibi bir kart veriyorlarmış o kartıda istediler benden ama biz arabayı ikinci el almıştık bakıyorum ve bulamıyorum servisteki arkadaşa sordum kart ne işe yarıyor beyfendi o kartta aracın immobilizer kodu var o numaralarla kod gireceyiz dediler peki dedim kart yoksa o zaman anahtar değişecek dediler oda 250. veya 300 civarında bir fiyat tutabilir dediler.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim birde kodlamayı bilen varsa belki kartı bulursam koda girebiliriz.Şimdiden teşekkürler....!