4x4 SUV TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR...

hondanın yeni 1,6 crv side süper gibi.yeni olduğu için 2. eli yok. 4 x 2 sanırım.
http://honda.com.tr/App_Assets/Kategoriler/4/cr-v-2013.pdf

serdar abi gel freemont verelim sana freemont çok güzel bi amerikalı

ama arazide gezeceksen duster al sıfır çok şaşırtan bi araba tüm ön yargılarımı yıktı arazide çok güzel

abi bu captiva crv freemont sportage falan filan bunlar şehir jipi arazide başarılı değiller

ama discavery süper bişey compassa bulaşma çok yakıyor bizim elimizde var ikitane 2012 9binde 70bintl ama satılmıyor

abi dobloyu ne yapacan satıcan mı ?

Abi amarok alalım sana
www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-ar-oto-studyo-dan-dev-kampanya-amarok-highline-4x4-2-0-tdi-144374791/detay

ama arazide gezeceksen duster al sıfır çok şaşırtan bi araba tüm ön yargılarımı yıktı arazide çok güzel

abi bu captiva crv freemont sportage falan filan bunlar şehir jipi arazide başarılı değiller

ama discavery süper bişey compassa bulaşma çok yakıyor bizim elimizde var ikitane 2012 9binde 70bintl ama satılmıyor

oğuz alacağın olsun...

serdar aga şuna bi bakıver.temiz diyor.fiyatıda fena değil.km si de düşük.

(link)

aga otomatik ve dizel olmalı......2000den yukarı olmamalı motoru...

aha bak...arabanın dibi!

(link)
aga bunu seninle daha öncede konuştuk bu benim idol aracım dünyadaki tek 111 ödüllü araçtır...tanımam üzerine ama serdasr aga daha zarif ve az yakan bir şey arıyor
aga süper ama 2003 ve 2500motor...vergi nolcak🙂

Abi amarok alalım sana
www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-ar-oto-studyo-dan-dev-kampanya-amarok-highline-4x4-2-0-tdi-144374791/detay

iyiymiş ama
1-OTOMATİK
2-SATMASI KOLAY
3-DİZEL,
4-OLABİLDİĞİNCE YÜKSEK MODEL
5-MAX 2000MOTOR
VS VS
OLMALI...

AGA HERKES DİSCOVERY diyoya...
takıldım kaldım...
compassın tipinide beğenmiyrum kankam...
araziye çıkacak değilim gerci ama....

freemonta hastayım da fiyatı yakıcı🙂
dusterı hiç test edemedim...
benim doblo duracak bi terslik olmazsa...dostum..

hondanın yeni 1,6 crv side süper gibi.yeni olduğu için 2. eli yok. 4 x 2 sanırım.
http://honda.com.tr/App_Assets/Kategoriler/4/cr-v-2013.pdf
hastasıyım kardeşim de el yakıyo🙂

aha bak...arabanın dibi!

(link)
aga bunu seninle daha öncede konuştuk bu benim idol aracım dünyadaki tek 111 ödüllü araçtır...tanımam üzerine ama serdasr aga daha zarif ve az yakan bir şey arıyor

ayyyynen aga aynen...

Kia Sportage da çok başarılı bir modeldir. Otom, full versiyonu 69bin TL. tek sorun benzinli olması. dizeli de var ancak 2.0 motorlu olduğu için ÖTV artışından dolayı fiyatı bir anda 113bin tl seviyelerine fırlıyor.
Ekonomik dizel motorlu derseniz Nissan Qashqai de iyidir.
aga kialar belediye dağatmış gibi heryerdeler....artık dönüp bakan yok...113 zaten aşar beni de 69 benzinliye verilmez...

AGA HERKES DİSCOVERY diyoya...
takıldım kaldım...
compassın tipinide beğenmiyrum kankam...
araziye çıkacak değilim gerci ama....

freemonta hastayım da fiyatı yakıcı🙂
dusterı hiç test edemedim...
benim doblo duracak bi terslik olmazsa...dostum..

aga dusterin arazi olayı güzel.ama karizması eksik.

araziye çıkacam,ormana dalacam,kar yolları kapattığında yolları açacam diyosan discovery...diğerleri yanına yanaşamaz.

ama sen bunları düşünmüyorsun.gadam o zaman sen kuga alacan,ortama akacan!motoruda 2 litre.parçası gani...daha ne olsun.

haaa...yok,bastımmı kopalım diyorsan:vw tourang 3.0 V10 TDI...çok net araba...319 HP

Touareg veya X5 diyecem ama touareg in 2.5 X5 in 3.0 dan assa motoru yok 🙂 (link) yada (link) öyle bi araç alacak olsak ya tiguan yada touareg alırdım 🙂 olmadı kia sportage 🙂

serdar bi hayırlısı olsun

skoda yeti 4*4 2.0 tdi motor dsg şanzuman www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-skoda-otomatik-4x4-2.0-tdi-skoda-yeti-142172992/detay#

DİSCOVERY 2 HSE tanımam aga başka

la ben derdimi mi anlatamadım yoksa herkesn hayalini 4x4 mü süslüyo...agalar beyler
az yaksın
otomatik olsun
kolay satılsın,
ekonomik olsun🙂)))

la ben derdimi mi anlatamadım yoksa herkesn hayalini 4x4 mü süslüyo...agalar beyler
az yaksın
otomatik olsun
kolay satılsın,
ekonomik olsun🙂)))

Serdar aga, bence sen beklentilerinde biraz değişiklik yap. çünkü istediğin gibi (daha doğrusu herkesin istediği) bir araç TR'de satılmıyor. 0km yada 1-2 yıllık araçlar için konuşursak, ekonomik olması için düşük tüketimli ve düşük yıllık vergili olması gerek. Bu da 2.0'dan daha düşük bir motor demek. Malesef TR'de 1.6 ve daha düşük hacimli dizel, otomatik bir suv satılmıyor. 1.6 benzinlik otom., yada 1.7-2.0 dizel otomatikler mevcut. motor hacmi de 1.6'nın üstüne çıktığı anda sırf vergi artışından dolayı aracın fiyatları uçup gidiyor zaten. senin bütçene gelmez. 2.0'dan küçük tek dizel otom. araç 1.7 motorlu opel mokka. onun da 0km'sinin fiyatı seni aşıyor. 2. eli ise yok gözüküyor. kısacası ya benzinli otom alıcan, ya dizel düz vites, yada büyük motor hacimli ancak eski model bir dizel otomatik. son seçenekte yaşından dolayı MTV avantajın olur ancak onda da motor büyüklüğünden dolayı yakıt tüketimi ve 2.el satışında masrafın olur.
yada suv almaktan vazgeçip o bütçeye çok şık bir binek bakıcan 🙂

Back