- Adı
- MEHMET
- Kan Grubu
- B RH +
- Aracınız
- Başka Araç
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2016
- Renk
- BEYAZ
serdar abi gel freemont verelim sana freemont çok güzel bi amerikalı
ama arazide gezeceksen duster al sıfır çok şaşırtan bi araba tüm ön yargılarımı yıktı arazide çok güzel
abi bu captiva crv freemont sportage falan filan bunlar şehir jipi arazide başarılı değiller
ama discavery süper bişey compassa bulaşma çok yakıyor bizim elimizde var ikitane 2012 9binde 70bintl ama satılmıyor
abi dobloyu ne yapacan satıcan mı ?
serdar aga şuna bi bakıver.temiz diyor.fiyatıda fena değil.km si de düşük.
(link)
aga süper ama 2003 ve 2500motor...vergi nolcak🙂aga bunu seninle daha öncede konuştuk bu benim idol aracım dünyadaki tek 111 ödüllü araçtır...tanımam üzerine ama serdasr aga daha zarif ve az yakan bir şey arıyoraha bak...arabanın dibi!
(link)
Abi amarok alalım sana
www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-ar-oto-studyo-dan-dev-kampanya-amarok-highline-4x4-2-0-tdi-144374791/detay
AGA HERKES DİSCOVERY diyoya...serdar abi gel freemont verelim sana freemont çok güzel bi amerikalı
ama arazide gezeceksen duster al sıfır çok şaşırtan bi araba tüm ön yargılarımı yıktı arazide çok güzel
abi bu captiva crv freemont sportage falan filan bunlar şehir jipi arazide başarılı değiller
ama discavery süper bişey compassa bulaşma çok yakıyor bizim elimizde var ikitane 2012 9binde 70bintl ama satılmıyor
hastasıyım kardeşim de el yakıyo🙂hondanın yeni 1,6 crv side süper gibi.yeni olduğu için 2. eli yok. 4 x 2 sanırım.
http://honda.com.tr/App_Assets/Kategoriler/4/cr-v-2013.pdf
aga bunu seninle daha öncede konuştuk bu benim idol aracım dünyadaki tek 111 ödüllü araçtır...tanımam üzerine ama serdasr aga daha zarif ve az yakan bir şey arıyoraha bak...arabanın dibi!
(link)
tipini beğenmiyorum ya dostum...Kanki bi incele derim:
(link)
aga kialar belediye dağatmış gibi heryerdeler....artık dönüp bakan yok...113 zaten aşar beni de 69 benzinliye verilmez...Kia Sportage da çok başarılı bir modeldir. Otom, full versiyonu 69bin TL. tek sorun benzinli olması. dizeli de var ancak 2.0 motorlu olduğu için ÖTV artışından dolayı fiyatı bir anda 113bin tl seviyelerine fırlıyor.
Ekonomik dizel motorlu derseniz Nissan Qashqai de iyidir.
serdar abi gel freemont verelim sana freemont çok güzel bi amerikalı
AGA HERKES DİSCOVERY diyoya...
takıldım kaldım...
compassın tipinide beğenmiyrum kankam...
araziye çıkacak değilim gerci ama....
freemonta hastayım da fiyatı yakıcı🙂
dusterı hiç test edemedim...
benim doblo duracak bi terslik olmazsa...dostum..
la ben derdimi mi anlatamadım yoksa herkesn hayalini 4x4 mü süslüyo...agalar beyler
az yaksın
otomatik olsun
kolay satılsın,
ekonomik olsun🙂)))