geremy
Onursal Kurucu
DobloM tarafından yazılan metin:
Fabrika takmasa ne yapacaktın Abi 😵
Kendin çalar söylerdin herhalde 😛
😀😀😀
premio2007_55 tarafından yazılan metin:
pilli ratyo alırdık dinlerdik doblom 😀😀
😀😀premio2007_55 tarafından yazılan metin:
pilli ratyo alırdık dinlerdik doblom 😀😀
keremozdemir tarafından yazılan metin:
DOBLOM
Senin aracında tesisat olduğundan dolayı bana yardımcı olurmusun.Doblo kapı kolonları ve arkada bulunan kolonların cm boyutları nedir?Ona göre sade bir tesisat olması için 2 takım mid bir adet bass bir anfi almayı planlıyorum.Arabanın mevcut teyp'ini kullanacağım sence sorun olurmu.
iyi günler
DOBLOM
Senin aracında tesisat olduğundan dolayı bana yardımcı olurmusun.Doblo kapı kolonları ve arkada bulunan kolonların cm boyutları nedir?Ona göre sade bir tesisat olması için 2 takım mid bir adet bass bir anfi almayı planlıyorum.Arabanın mevcut teyp'ini kullanacağım sence sorun olurmu.
iyi günler
anil-bulut tarafından yazılan metin:
düzgün ve kullanışlı bir set olmuş elinize sağlık
tiriska tarafından yazılan metin:
doblom bende beğendim tesisat güzel olmuş iki tane bas kullanmışsın kapasitör kullanmanda fayda var.
benim yapacağım sette arka panzotun üzerine kabin 4 adet component 1 tane 30 cm pioneer champion series çift bobin bass 1 tane 2 farad kapasitor ana ünite ya alpine cda 105 yada pioneer 7050 componentler infinitiy 2 anfi punch biri bass biride componentları beslemek için benim setin malzemlerini bunlar seçtim şimdilik
bence net ve temiz ses için 2 anfi daha mantıklı neden derseniz woofer sadece kendi anfisinden besleneceği için bana göre daha temiz bir ses elde edilir 5 6 kanal anfilere de baktım tam 2 anfi parasına geliyor adam akıllı anfiler o kadar para vermektense 2 anfi kullanmak daha antıklı bass yerine pıoneer olmassa eğer punch alabilirim pioneer 7050 ya da alpine cda 105 hakkında ne yorumlarınız nedir
Doblom yardımın için önce teşekkürler.
Ben aracıma kapılara bir takım mid takıp ön konsoldaki hoparlörleri iptal edip.Arka ya da pandizot üzerine kabin mid takmayı düşünüyorum.Bagajada media marktan baktım kabinli pioneer 1400w bass sürekli gücü 400w olan ürün düşünüyorum.Benim isteğim ses yükseltiğim zaman hoparlörlerden sesin düzgün çıkması.Senin önereceğin istanbulda bulacağımız bana sorun çıkarmayacak bilindik bir amfi önerirsen.Senin önerdiğin midlerden birini ön kapılara takarım herhalde doğrumu?
Birde arkadaki 13cm hoparlörlerin yerine 13cm mid varmıdır?