herzaman ki gibi carfurda bulusalim derim herkezin bildigi yer.ve kolay cogu kisi gop tir garaji diyor.bize uymaz.tekirdag bulusup sariyere hareket edebiliriz.oyle olursa
can sende acikla artik.kac gun kaldi surda
Anadolu Yakası buluşma konvoy noktamız BEYKOZ/KAVACIK Köprüsü altı olacaktır....Orada sizi Adminlerimizden Baki Tahir Ergül karşılayacaktır.
Hareket Saatimiz 11:20'dir.
Avrupa Yakası İçin Konvoy Buluşma noktamız G.O.P Tır Garajı diğer adıyla kimyasal bekleme alanı tem üzerinde sarı tabelaları gördükten sonra içeri girin
10.00'da Buluşulup, Hareket Saatimiz 11:00 'dir.
@premio2012_55
Otobanda gelirken zaten önünden geliyorsun.
Yol kenarı cep gibi düşün.
Aslında bilgisayar basinda olan bir arkadaşımız harita üstünde isaretleyip ekleme şehir dışı gelenler için daha iyi olacak ...
Akşam ben eklerim en kötü ihtimal.
SLM ARKADAŞLAR.ANADOLUDAN GELEN ARKADAŞLAR NET Bİ YER BELİRLERLERSE ÇOK SEVİNİRİM BEN MALUM YAŞLIYIM SAĞI SOLU PEK BİLMEM SÜRAT YAPAMAM BENİ YOLDA BIRAKMAYACAK ŞEKİLDE GİDERSEK ARANIZDA OLMAYI ÇOK İSTİYORUM. SLM MEVLÜT AMCA.
@cAn 3436 abi kızmazsan biz anadolu yakasında ümraniyeliler olarak inlete inlete geleceğiz o yüzden kendi içimizde de bi toplanma noktası belirliyeceğiz ümraniyeliler dağınık oturduğu için birleşik olan grup bi yerde hafif dağınık grup merkezde sonra iki grup kavacıkta olacak şekilde yapmayı planlıyoruz. müsaden olursa arkadaşları ona göre haberlendireceğim müsade olmazsa kavacıkta toplanmak biraz beklemeli olacak çünkü 🙂