"38 DD 670" BLACK HAWK

Sağolasın adminim. İnce yanak kimin hoşuna gitmezki... Ama araç ağır olduğundan biraz düşündürüyo tabi...

Black Hawk tarafından yazılan metin:
Sağolasın adminim. İnce yanak kimin hoşuna gitmezki... Ama araç ağır olduğundan biraz düşündürüyo tabi...

audi-passatlara takıyorlar.senin aracından en az 200 kg ağırdır.

Audi-passatlarda 1.3 yok Allah'tan 😀

Bu hafta havalar güzel gidecek gibi. Eğer böyle devam ederse hafta sonuna da Karbon-Fiber desenli ön göğüs kaplamasını yapıştırıp onun resimlerini koyarım. BIDIQ'ın araçta gördüm, hoş duruyor. Ben alalı 3-4 ay oluyor ama uygulamak nasip olmadı daha. Sıcak havada uygulamak lazımmış 😀

Uygulada bakalım bizde 😀

evet bekliyoruz resimleri bizde yaparız belkim

hemşerim senin arabada yakıyo maşallah nazar değmesin...
resimleri nerde çektin tanıdık geliyor ama neresi olduğunu çözemedim....

Sağolasın Hemşerim. Talas'ta oturuyorum. Resimleri de Talas Devlet hastanesinin ordaki konak la Harman mahallesinde bikaç tarihi evin önünde çektim.

hımm teşk. bu arada talas demişken kayseride iki sevdiğim nokta vardır birisi "erkilet hıdırellez" diğeri "talas seyir" 😀

Gelelim de gezdir biziii 😀

Gel kardeş ayıp ediyon. Başımızın üstünde yerin var. Seni bi seyire çıkaralım da seyreyle bütün Kayseriyi ayaklarının altında...

Geldiğim de, dönüş vakti gelince tek gelmem hee, sonradan satış olmasın 😀

kayseri ,,, pastırmanın memleketi .. sucuk pastırma dolduracan doblo ya memlekete dönücen. pastırma altın değerinde zaten..😀

Ramazandan ramazana yiyorum anca 😀

Abi hani Sen yatıyordun 😀

Yok Sana granit gri, sağ gösterip sol vurdun. 😀

Bugün burdayız dimi 🙂

DOBLOM geceleri sana emanet ediyoruz aman dikkat et ! bizim siteden bişi götürmesinler.*rolleyes*

Black Hawk tarafından yazılan metin:
Bu hafta havalar güzel gidecek gibi. Eğer böyle devam ederse hafta sonuna da Karbon-Fiber desenli ön göğüs kaplamasını yapıştırıp onun resimlerini koyarım. BIDIQ'ın araçta gördüm, hoş duruyor. Ben alalı 3-4 ay oluyor ama uygulamak nasip olmadı daha. Sıcak havada uygulamak lazımmış 😀

resimli uygulama bekliyoruz.

kokplot tarafından yazılan metin:
DOBLOM geceleri sana emanet ediyoruz aman dikkat et ! bizim siteden bişi götürmesinler.*rolleyes*

hoppp kim ne alabilir ben varımm heyyyyt*bugs*😀

Back