3.GELENEKSEL BÜYÜK ''İSTANBUL BULUŞMASI''

Kardesım sagolsun fotoları o cektı

bugun fotocunun cektıgı fotolar yayınlanacak mı.? Ozellıkle yolda cektıklerını cok merakedıyorum

Kardesım sagolsun fotoları o cektı

bugun fotocunun cektıgı fotolar yayınlanacak mı.? Ozellıkle yolda cektıklerını cok merakedıyorum

valla bırkısmını gordum yıkılıyo...

fena norjınal resımler cekılmıs ben asıl vıdeoyu merak edıyorum 😛

ZNynVk.jpg

9XBb5r.jpg

4mJ9kJ.jpg

Ry5GVa.jpg

VpJB6P.jpg

7mGQPr.jpg

djVM0Q.jpg

NVQGgk.jpg

vzBy8D.jpg

bulusmada cektıgımız fotolar

GÜZEL RESİMLER...

bu fotoğraflarıda aldım albüme koyucam.

Can diğer fotolar nezaman yayınlanır bilgin var mı?

Fotograflari bekliyoruZ... bulusma afisi onune cekilenleri cok merak ediyorum..

SLM, ARKADAŞLAR. BABALAR GÜNÜ NEDENİYLE ARANIZDA OLAMADIM. İNŞALLAH BİDAHAKİ BULUŞMADA ALLAH ÖMÜR VERİRSE ARANIZDA OLMAK İSTERİM. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER. SLM MEVLÜT AMCA.

Fotograflari bekliyoruZ... bulusma afisi onune cekilenleri cok merak ediyorum..
paylastım face de dostm

Can diğer fotolar nezaman yayınlanır bilgin var mı?
fotoğraflar düzenlenicek ondan sonra alıcaz paylaşıcaz 🙂 tarih vermem şaçma olur abi

valla ne gündü.....mükemmel ötesi.......10 numara 5 yıldız 8 silindir 205 beygir bir gündü

süper fotolar bende gordum gerçekten super bir gundu

Biz yapana kadar En iyisi Bu🙂
Yakında Daha İyisiyle Karşınızda olacağız....🙂
Gelemedim diye üzülenler,gelipte tadı damağında kalanlar.......Bizi İzlemeye Devam Edin......Aktif Üyelerimizi Bidaha Buluşmada BÜYÜK SÜRPRİZLER bekliyor.......Vay Ben Duymadım Vay Ben Görmedim Vay Ben Bilemedim Demeyin,Oturur Ağlarsınız.....

Gelemedim diye üzülenler,gelipte tadı damağında kalanlar.......Bizi İzlemeye Devam Edin......Aktif Üyelerimizi Bidaha Buluşmada BÜYÜK SÜRPRİZLER bekliyor.......Vay Ben Duymadım Vay Ben Görmedim Vay Ben Bilemedim Demeyin,Oturur Ağlarsınız.....

Serdar abi bızım buradakı parçacının yanına gittim gelmedi diye bin pişman dedim çokşey kacırdın

Baki abinin dedigi gibi yan yatti, camura batti, tirnak batti anlamam diyorsun yani serdar... yaptiklarimiz yapacajlarimizin teminatidir... 😀

gelmeyen arkadaslar cok sey kacırdı 😀

yonetıcı arkadaslardan yenı etkınlıkler beklıyoruz.... 😀

Back