3.GELENEKSEL BÜYÜK ''İSTANBUL BULUŞMASI''

ben hala aracı temızletemedım 🙁 sabah erken kalkıp yıkamaya gıdecem 🙁

10:30 11:00 arası Bayrampaşa Carrefour otoparkında olacağız hayırlı geceler.

Arkadaşlar, Facebook'a girince tepedeki kocaman kapak fotoğrafında halen eski buluşma yerinin bilgileri gözüküyor. etkinlikler kısmına girince oradaki fotoğraf da aynı şekilde. bilginiz var mı?

Arkadaşlar, Facebook'a girince tepedeki kocaman kapak fotoğrafında halen eski buluşma yerinin bilgileri gözüküyor. etkinlikler kısmına girince oradaki fotoğraf da aynı şekilde. bilginiz var mı?
allah allah değiştirdik abi bütün fotoları etkinlik duvarında gerekli bilgiler ve iletişim telleri yazıyo

peki forum ana sayfadaki üst banner de eskisi de unutulmuş olabilir mi (değişmeli görüntüler varsa) ben 5dk önce bir yerde Paşamandıra'yı bir yerde de Cumhuriyet Köyü'nü görmüştüm çünkü.

peki forum ana sayfadaki üst banner de eskisi de unutulmuş olabilir mi (değişmeli görüntüler varsa) ben 5dk önce bir yerde Paşamandıra'yı bir yerde de Cumhuriyet Köyü'nü görmüştüm çünkü.
hayır abi zaten tek fotoğraf oluyor onuda güncelledik ana sayfadakini

Ayrintilar gelecektir mutlaka ama yeni ayrildim bulusmadan.. yiklidi ortalik... mukemmel bir bulusma oldu... herkes keyif aldi... artik fotolar gelsin.... 🙂

arkadaslar bulusmada emegı gecen herkese yurekten tesekkur ederım gercekten emek harcanarak yapılan bır faalıyet oldu.. ayrıca olurda bırdaha bulusma duzenlenırse gorev almak ısterım yardımcı olmak acısından..

ayrıca resım beklıyoruz sayın admınler..... 🙂)

ilk foto benden olsun mükemmel bir gün geçirdik emeği geçen herkese teşekkürler (İlk foto panaromik )
oQMjd2.jpg
rLb3NN.jpg

ahh ahh orda olmak o dobloların ortasında fotograf çekilmek vardı..
bakıyorum etleri löp löp götürmüşünzüz *muz*

Ismaıl gelmeyenler gerçekten cok pişman olacak harika bir gün ve harika ıns<nlar ıle tanıstık

cok emekler vardı organızasyonda

emeği geçenlerin ellerine sağlık.güzel maşaallah.

kısmet bırdahakı bulusmaya 😀

ilk foto benden olsun mükemmel bir gün geçirdik emeği geçen herkese teşekkürler (İlk foto panaromik )
panoramik gerçekten güzel olmuş abi 🙂 ellerine sağlık

Back