3.GELENEKSEL BÜYÜK ''İSTANBUL BULUŞMASI''

bulusmaya kaldı 3 gün 🙂)

HATIRLATMA:
15 HAZİRAN 2014 İSTANBUL BULUŞMAMIZA GELMEK İSTEYİP PLAKA VE TELEFON NUMARASI YAZDIRMAYAN DEĞERLİ ÜYELERİMİZE:
1-HAZIRLANAN HEDİYELERİMİZ TELEFON VE PLAKA YAZDIRAN ÜYELERİMİZDEN BAŞLAYARAK VERİLECEK,FAZLA GELİRSE DİĞER ÜYELERİMİZE DAĞITILACAKTIR..
2-KİŞİ İSİM VE TELEFON NUMARALARI BAZ ALINARAK GİRİŞ ÜCRETLERİ ÖDENDİĞİ İÇİN NUMARA VE PLAKA YAZDIRMAYAN ÜYELERİMİZİN ÖDEMELERİ YAPILAMAMIŞTIR...
3-TELEFON NUMARALARINI EN SON 12/06/2014 PERŞEMBE GECE YARISI 00:00 A KADAR YAZDIRAN ÜYELERİMİZ LİSTEYE EKLENECEKTİR.
4-DİĞER ÜYELERİMİZİDE ELİMİZDEN GELDİĞİNCE İYİ AĞARLAMAK İSTERİZ..ANLAYIŞINIZ VE YOĞUN İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.
www.teamdoblo.com Yönetim..

Bugun parcacıya gıttım ondada d3 premıo var bulusmaya davet ettım ısmını yazdırmıs zaten face ten dedım beklıyoruz

Bugun parcacıya gıttım ondada d3 premıo var bulusmaya davet ettım ısmını yazdırmıs zaten face ten dedım beklıyoruz
ismi neymiş?

Can arabası d3 1.3 premıo plakası jn ama tam bılmıyorum

Oglu yazdırmıs ınsallah ısım yazdıranlar gelır bazılarından umıdım yok ama bakalım

Oglu yazdırmıs ınsallah ısım yazdıranlar gelır bazılarından umıdım yok ama bakalım
şuan isim plaka ve tel yazdıranlar 65 doblo var.

2 gundur yoktum arkadaslar baya bıslıer degısmıs .. yenı mekan aılemıze hayırlı olsun.. pazar sabahına bısı kalmadı zaten 😀

büyük gün yarın 🙂

Doblolarınızı bugun temızleyın hepsı pırıl pırıl olsun😀

Doblolarınızı bugun temızleyın hepsı pırıl pırıl olsun😀
aynen 🙂 facedede paylaştım fotoğraf cekmleri olucak araçlar bugün güzelce yıkansın yazdım 😀

benım arabaları aksama kadar anca temızlerler 🙂 🙂

benım arabaları aksama kadar anca temızlerler 🙂 🙂
arabalar derken abi kaç arabayla geliyosun 🙂 ?

Erhan Abı sen ıkı dobloyuda getırecen dımı

fotograf ısı super olacak cok ses getırecez

yarın calısma olmazsa 2 arac olursa tek arac aksama bellı olacak.. baska marka aracla gelmek zaten olmaz dobloları bosa cıkarmaya calısıyorum 🙂 🙂

Back