2017 Yaz Lastiği Seçimi Ana Konu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan doblo3535
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yaz lastiğinden beklentiniz nedir

• Uzun ömürlü olsun

• Etiket değeri iyi olsun

• Yumuşak ve konforlu olsun

• Dayanıklı olsun kolay kolay yarılma balon v.s olmasın

• Ucuz olsun,gerisi önemli değil

• Toplam katılım
    98
(link)
Bu lastikden aldim memnunum

@Ormancı
D3 için bende alacaktım tüm aradım muaneden geçmez dediler

@Cetvel

Kim Dedi Acaba ? 205 55 16 Muayeneden Geçer Bizzat Geçtim CrossClimatelerle.

@Cetvel
Orjinal lastik ile bunun arasinda yuzde 7 fark olmazsa bir sikinti olmaz diye biliyorum. Bundan onceki sahibi ayni ebatta kislik lastikle gecmis. Bir sikinti olmaz dis kalinligi iyi ise ve yarik falan yoksa

IMG_3415.PNG
@Cetvel

Yuzde 1.43 fark var

Syron türk malı diyenler var aracın üstünde nasıl duruyor deseni merak ettim fotoğraf var mı @Ormancı

@doblo3535

Alman mali uzerinde made in germany diyor ama turk firmasi istegine gore uretiliyor galiba. Turkce bir amblem var

IMG_3417.JPG
IMG_3418.JPG
IMG_3419.JPG
IMG_3420.JPG
IMG_3236.JPG

Syron hava 35

@Ormancı

Ben beğendim duruşunu fakat sanki kesim yeri ve viraj denge yerleri bana tuhaf geldi 👍

@DobLoPremio

Desen yonu diger tarafda farkli. Dedim tersmi taktilar acaba diye. Baktim outside yazan yerler disa bakiyor yani sikinti yok

hepsiburadada 4 lastik alana sepette 50 TL indirim var.

Kar yağarmı acaba ya cumartesi takmak istiyorum belki yakıt biraz azalır traktör gibi kuru asfaltta kış lastiği ile geziyorum

@Nadirbayrakci
Özelden cevap verdim Nadir bey.

@doblo3535
Bu saatten sonra yağan kar tutmaz sehirdekiler değiştirebilir köydekiler biraz daha beklesin

Falken ez 914 215/55 r16 93v
- yük endeksi düşük,
+fiyat da çok düşük.

Dunlop sp sport fm 800
215/55 r16 97w xl
- fiyat falkene göre yüksek
+Yük endeksi yüksek, xl yanak

Son düzenleme:
D3 dobloya lastik ali cam karar veremiyorum yuk mu binek mi herkes birşey söylüyor kafam karıştı binek muaneden geçmez diyorlar yardımcı olur musunuz arkadaslar

Doblo'nun üstünde gelen pirelli chorono lastiklerin bir yönünde kırmızı nokta var. Bu nokta sizlerde lastiğin dışına mı içine mi bakıyor? Lastik üstünde yönle ilgili bir yazı yokta. Özellikle şuanda sıfır alıp kullanan varsa bir bakabilir mi?

Acil 185/65/R14 lastik lazım cikma muayeden gecmedikte eskisinde balon olmuş içten yeni lazim

Back