pisek87
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 4 Ocak 2021
- Adı
- kadir
- Kan Grubu
- 0 +
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Premio Black
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2013
- Renk
- çöl gri
Takılabiliyor ancak bunun için Teypten hariç birde çerçeve almanız gerekSelam arkadaşlar d3 kasa aracıma multimedia takmak istiyorum ancak orjinal çerçevesine montaj edilen media sistemleri çok pahalı teyip çerçevesini kesmeden çıkar tak şeklinde demonte olarak ayırabiliyormuyuz piyasadaki double multi media sistemleri takılabiliyormu?
Nasıl bir uygulama yapılıyor bir çok yerde çerçeve içini kestiklerini söylüyorlar çerçevede portatif sök tak işlemi oluyormu?Takılabiliyor ancak bunun için Teypten hariç birde çerçeve almanız gerek
Ben montaj yapmadım ama @sedat28 abi montaj yaptı o bilir haber bekle abidenNasıl bir uygulama yapılıyor bir çok yerde çerçeve içini kestiklerini söylüyorlar çerçevede portatif sök tak işlemi oluyormu?
Teşekkürler. Maşallah çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın.Standart 7 inch multimedya araca uygun çerçeve ile montaj yapılabiliyor. Torpidonun iç kısmında ve teyp üzerindeki kapağı tutan parçayı kesmek gerekiyor. Kesme yapmadan multimedya oturmuyor. Biraz zahmetli ben kendi aracımda yaptım. Çerçeveyi piano black boyattım. 38136 dosyayı görüntüle
Arkası kısa olan multimedyalardan almaya çalış...Benim aldığımın arkası uzundu ve orijinal çerçevenin arkasını bozmak zorunda kaldım...Yani artık orijinal teybi oturmaz yerine...Olsun çok memnunum.Selam arkadaşlar d3 kasa aracıma multimedia başlatmak istiyorum ancak orjinal çerçevesine montaj edilen media sistemleri çok pahalı teyip çerçevesini kesmeden çıkar tak şeklinde demonte olarak ayırabiliyormuyuz piyasadaki double multi media sistemleri takılabiliyormu?
Benim ki de ilk aldığımda aküyü bitirdi...ölçümlerimde kontak kapalıyken fazla akım çektiğini tespit ettim...72 amper akü aldım ve bir tuş ekleyerek multimedya nın araç çalışmazken akım çekmesini engelledim...sadece hafıza kablosu aküye bağlı...Benim aracımda da multimedya var. Lakin şase alıyor sanırım çünkü uzunları felan yaktigimda ibrelerin ışıkları gucsuzlesiyor ve plaka lambası teki sönüp arıza ışığı yakıyor. Sabahları da geç çalışıyor. Akü 60 amper. Bazen hoparlörlerden de catirti geliyor. Böyle bir sıkıntı ile karşılaşan oldumu o kadar can sıkıyor ki sökmek istiyorum