2012 premio confort paket

serialblood

Azimli Üye
Arkadaşlar 2012 kasım da aldım aracımı
2012 premio confort 1,3 + yan basamak + arka tampon koruma 1200 KM de çizik yok kaza yok

Ev almak için satmayı planlıyorum Sizce ne kadar eder ?

inş.hayırlısıyla satarsın.bence araba sataış ilanlarından ortalama bir fiyat çırarırsın.

dostum 35.000 tl ile 39.000 tl arası.sen yinede iyi araştır.

dostum malesef 35 civarı biniciye,32 civarı galericiye diyor birkaç galerici tanıdıktan fiyat aldım...umarım daha üstüne satabilirsin...

dostum malesef 35 civarı biniciye,32 civarı galericiye diyor birkaç galerici tanıdıktan fiyat aldım...umarım daha üstüne satabilirsin...
aynen katılıyorum....

sahibinden.com a koyduysa link ver sitede yayınlayalım,face ve twittere koyalım,yardımcı olmaya calısalım..aklında bir fiyat varmı_?

dostum bu fiyatları neye göre söyledin? yenisi 40 olab bi aracın maximum 35 derler 1 gun sora bile satsalar....

dostum bu fiyatları neye göre söyledin? yenisi 40 olab bi aracın maximum 35 derler 1 gun sora bile satsalar....

serdarcığım arabam com'da yazıyordu

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler Bende 33-34 arası fiyat belirliyordum daha sahibinden com a koymadım 1 ay daha kullanmayı hedefliyorum Fakat ev alacağım için arabanın ön fiyatını belirledim sayenizde 1 ay sonra sizlerin yardımı ile iyi bir fiyata satarım işallah Ama bundan sonra araba alırsam gene doblo yine doblo 🙂

BAKTIĞIN model veya bişeyi farklıdır dostum...39 ucuk olur,olurmu olur😀
sen alacak olsan,yani binici gibi değerlendir öyle araştır dostum..

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler Bende 33-34 arası fiyat belirliyordum daha sahibinden com a koymadım 1 ay daha kullanmayı hedefliyorum Fakat ev alacağım için arabanın ön fiyatını belirledim sayenizde 1 ay sonra sizlerin yardımı ile iyi bir fiyata satarım işallah Ama bundan sonra araba alırsam gene doblo yine doblo 🙂

söylediğim fiyat aralığındasın ,hayırlısı olur ınsallah...yardımcı oluruz tabı ne demek...

bizimki 2011 premio confor paketli galerici talasta 32500 tl saydı ama ben öylesine sorudum hayatta satmam çünkü çok memnunum doblomdan sizin arabaızda 35 36 civarı yazılabilir 33 34 civarıda verilir ama şuan piyasa çok durgun

aynen katılıyorum...

*clap**clap*

siz sıfır olarak nekadara aldınız

Back