serialblood
Azimli Üye
aynen katılıyorum....dostum malesef 35 civarı biniciye,32 civarı galericiye diyor birkaç galerici tanıdıktan fiyat aldım...umarım daha üstüne satabilirsin...
dostum bu fiyatları neye göre söyledin? yenisi 40 olab bi aracın maximum 35 derler 1 gun sora bile satsalar....dostum 35.000 tl ile 39.000 tl arası.sen yinede iyi araştır.
dostum bu fiyatları neye göre söyledin? yenisi 40 olab bi aracın maximum 35 derler 1 gun sora bile satsalar....dostum 35.000 tl ile 39.000 tl arası.sen yinede iyi araştır.
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler Bende 33-34 arası fiyat belirliyordum daha sahibinden com a koymadım 1 ay daha kullanmayı hedefliyorum Fakat ev alacağım için arabanın ön fiyatını belirledim sayenizde 1 ay sonra sizlerin yardımı ile iyi bir fiyata satarım işallah Ama bundan sonra araba alırsam gene doblo yine doblo 🙂
*clap**clap*Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler Bende 33-34 arası fiyat belirliyordum daha sahibinden com a koymadım 1 ay daha kullanmayı hedefliyorum Fakat ev alacağım için arabanın ön fiyatını belirledim sayenizde 1 ay sonra sizlerin yardımı ile iyi bir fiyata satarım işallah Ama bundan sonra araba alırsam gene doblo yine doblo 🙂