2012 Model D3 arka kapı iç açma kolu

alpaltiner

Azimli Üye
Arkadaşlar çok sevidiğim bir abim bu gün 2012 doblosunu teslim aldı. Hemen arka açma kollarına baktım ve gördüm ki Fiat bu konuda bir iyileştirme yapmış ve kırmızı kilit düğmesini iptal etmiş. Bence çok yerinde bir değişiklik olmuş. Sadece tetik var ve çok ufak bir hareketle kapıyı açıyor. En kısa sürede servisle görüşüp bu yeni kollardan isteyeceğim. Daha önce forumda paylaşıldımı göremedim ama gerçekten güzel olmuş *clap2*

sagolasınız bizimde haberimiz yoktu

Arkadaşlar çok sevidiğim bir abim bu gün 2012 doblosunu teslim aldı. Hemen arka açma kollarına baktım ve gördüm ki Fiat bu konuda bir iyileştirme yapmış ve kırmızı kilit düğmesini iptal etmiş. Bence çok yerinde bir değişiklik olmuş. Sadece tetik var ve çok ufak bir hareketle kapıyı açıyor. En kısa sürede servisle görüşüp bu yeni kollardan isteyeceğim. Daha önce forumda paylaşıldımı göremedim ama gerçekten güzel olmuş *clap2*

Mümkün ise forğraflıya bilir misin?

inşallah düzgün bişey yapmışlardır arabanın en sevmediğim yeriydi kullanışlı olursa servisten isterim hemen.

varso fotograf koyarsanız iyi olur baki abininki 2012 model onda olsaydı bahsederdi ama onunkinde yok heralde

ben sürgülü kapıları inip kendim kapıyorum elletmiyorum kimseye beceremiyorlar bence güvenli ve kolay

eee bununn kilidi nerede nereye kotymuşlar yani kırmızı tuşu diyorum

Bizim araçlara uymaz gibi gözüküyor.

isterlerse komple kaldırsınlar. millet alışmış connectden kangodan kapıyı çekince gelicek sanıyorlar, onun içinde o kola asılıp duruyorlar ama bilmiyorlarki kapıyı tam açınca ileri kaymasın diye kilitleniyo.

o açma düğmesi bi türlü anlatılıyo ama kapıyı tam açıp kilitlenince mevzu kopuyo.

isterlerse komple kaldırsınlar. millet alışmış connectden kangodan kapıyı çekince gelicek sanıyorlar, onun içinde o kola asılıp duruyorlar ama bilmiyorlarki kapıyı tam açınca ileri kaymasın diye kilitleniyo.

o açma düğmesi bi türlü anlatılıyo ama kapıyı tam açıp kilitlenince mevzu kopuyo.

aslında doblonu sürgülü kapıları bence güvenli en azından kayıp el falan sıkışmasını önler yokuşlarda faalan kaymasını önlüyor kilit sistemi

arabaya binince içerden kapatamıyolar arabadan inince dışarıdan kapatamıyolar.başlıyolar kapı kolundan assılmaya

arabaya binince içerden kapatamıyolar arabadan inince dışarıdan kapatamıyolar.başlıyolar kapı kolundan assılmaya

birgün kalacak birinin elinde😀 ama en iyisi inip kapatmak

ben adam tuttum.....sürgü kapıları açıp kapatsın diye.....*hehe*

abi ama şaka biryana bence bi problem yok hatta çok güvenli bir sistem ama işte herkez açıp kapayamıyor bence arabada bi sorun yok

evet ...kullanıcılarda sorun var....

*hehe**haha**haha2*

bi ara ben o mandalı sarıya kaplayıp not yazcaktım içeriye kapıyı açmak için sarı mandalı kullanınız diye😀 ama allahtan çoğu kişi alıştı artık o dışardan asılma mevzusu ztn bambaşka diğer bu tip araçlarda çekince geliyo diye çekip duruyolar doblolarımızın farklı olduğunu bilmiyolarki😀

bi tane türk filminde erol günaydın dobloya otomatik kapı yaptırıyoduya bizdemi öle yapsak ne😀

otomatik kapılı doblo çok özellikle dolmuş taksiciler ama iç mekanizması çirkin duruyor saklamak lazım onun
hatta anahtarla açılıp kapanacak falan güzel ve havalı olur

Back