bi ara ben o mandalı sarıya kaplayıp not yazcaktım içeriye kapıyı açmak için sarı mandalı kullanınız diye😀 ama allahtan çoğu kişi alıştı artık o dışardan asılma mevzusu ztn bambaşka diğer bu tip araçlarda çekince geliyo diye çekip duruyolar doblolarımızın farklı olduğunu bilmiyolarki😀
bi tane türk filminde erol günaydın dobloya otomatik kapı yaptırıyoduya bizdemi öle yapsak ne😀
oğuz vitolara fln yapıyolarya kumandalı onda mekanizma flnda görünmüyo o sistemi araştırmak lazım
en güzel doğal sistem diyosun yani baki abi uzanıp açıcaksın buyrun efendim diyceksin😀
ulen. sanki koca bir miübüs kullanıyorsunuz..otomatik kapı falan...bir zahmet uzanıp kendiniz açın....açamayan olursa...
ulen. sanki koca bir miübüs kullanıyorsunuz..otomatik kapı falan...bir zahmet uzanıp kendiniz açın....açamayan olursa...
abi ben öyle yapıyorum zaten ama
hasanın dediği sistem havalı olur
binerkende en son ben biniyorum kapıları kapatıp
abi ben öyle yapıyorum zaten ama
hasanın dediği sistem havalı olur
binerkende en son ben biniyorum kapıları kapatıp
havlı olursa havlar her yere bulaşır....*hehe**kop*
bir keresinde komşuları biyere götürücez arkada oturan kadın indi
asılmaya başladı kapıya ben bagajda oturuyorum delirdim seste çıkaramıyorum
şimdiki aklım olsa söylenicektim
olur bazen kirmadiysa mesele yok...
bu ne erdem kardeşim..tüm filmi koymussun...allahtan ktim saatine
bu ne erdem kardeşim..tüm filmi koymussun...allahtan ktim saatine
baki abi 39.saniyedeki sahne dedim (1. sahneye denk geliyor)
o yazıyı biraz üste yazsaymısım görürdün
Bu arka kapı açma kolu ile ilgili gittim inceledim. 2010 - 11 ve 2012 modellerin bazıların aksine şimdi üretilmekte olan doblolarda var bu mekanızma. Ve çok iyi yapmışlar. Az evvel saydığım modellerde kapının açılması zorken şimdikilerde çok rahat olmuş. Showroma gidip inceleyen arkadaşlar olursa dediğimi anlayacaktır. Bizimkilere uyarmı garantiden değişim yapılır mı diyecek olursanız ben merkezle görüştüm. Değişim olması için bunun arızalı koduyla merkeze bildirilmesi gerekiyormuş ama 1-2 tane değil yüzlerce binlerce şikayet olacakmış ki fabrika değişim kararı alsın. Artı bu yeni sistemin eskilere uymayacağı araca özel üretim yapılacağı da söylenenler arasında. Neden diyecek olursanız kilit sisteminin (Tetikteki kırmızı mandal) kapı içine alınmış olmasıymış.
Arka kapılar için showrooma ugrayan, servise soran arkadaşımız oldu mu? Son durum nedir?