2011 Model Doblo Bagaj Kapisi Açilmiyor?

Peki kumandadan açıp kapamada kapılar açılıp kapanıyor fakat bagaj açılıp kapanmıyor.
Sadece anahtarla açılıp kapanıyor.
Sebebi nedir?

Kaplolarda sorun olsa kutup başını çıkardığım zaman kitlemeyi yapmaski

Aynen beyin dediler yarın göstercem bakalım

MERHABALAR 2011 DOBLO PANAROMANIN BAGAJ KAPAGI MARKETTEN ALIŞ VERİŞ YAPTIM EŞYALARI KOYDUM . KAPATIM EVE GELDİM AÇILMIYOR.KUMANDA ÇALIŞIYOR. SIKINTI YOK . YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
Aracın bagaj kapağının oradaki borunun içindeki kablolardan birisi kopmuş olabilir içeriden bagajdan bir tornavida yardımıyla bagajı açabilirsiniz.
590946120_tn50_0.jpg

Arkadaşlar merhaba, 2021 Doblo aracımın bagajı açılmıyor, içerden açtığım zamanda bir iki gün bagaj çalışıyor, sonrasında tekrar açılmama problemi yaşıyorum.
Şimdiye kadar yaptıklarım şöyle;
- Bagaj kilidinin motorunu değiştirdim
- Bagaj açma butonunu değiştirdim
- Bagajın sol üstündeki hortumu sıyırıp içindeki kablo kabloları kontrol ettim ama kopuk kablo göremedim.
Bana önerisi olan var mı? Şunu yap düzelir veya şurayı kontrol et diyebileceğiniz, önerebileceğiniz bir yer var mı?
Şimdiden teşekkürler.

Ustam sorunun kapının kilitli yada açık kalmasımı? Yani kilit motorun çalışıyor ama kapın kitlenmiyormu yoksa kilit motorun çalışmıyormu?Çift kapakmı tek kapakmı?çift kapaksa eğer kapı koluna ve kilit tellerine bakmak lazım.kilt karşılığına ve kilitlere de.kilit motorun çalışmıyorsa sorunun elektirksel. kablolar herhangi bir yerden zarar görmüş olabilir.sigorta kutusuna kadar takip etmek lazım.motorun çalışıyor ama kilitlenmiyorsa yada kilitli kalıyorsa kapı koluna odaklanmalısın.

Back