- Adı
- MEHMET
- Kan Grubu
- B RH +
- Aracınız
- Başka Araç
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2016
- Renk
- BEYAZ
aracı nurtaş tanmı aldınız?? nurtaştan aldıyanız adamlar fiat bayii gibi doblo satıyolar....aracınızda yağ eksiltme var mı gerçi çok çok erken ama yami bi kompresyon kaçağı falan olabilir byu çok öenemli v
Yağ eksiltme yok, Ama aracı urfadan aldım kaçak yakıt kullanılmış olabilir. Katolizörden şüpheleniyorum bunu temizleyen var mı yenisi çok pahalıymış
Araç Nurtştan Alındı. Gidip Alacak arkadşlara tavsiye etmem Aracı 20500 aldım 3500tl harcadım hala harcıyorum bittim tükendim.
moralinizi bozmak istmeme ama bu arabanınkmsi orjinal mi baktırdınız mı yani nurtaş baya şah şalı bi anlatımla satıyor güvenilir gibi görünüyor ama tabi mekanik arızaları bilemezler mesel kaza durumunda boya deiğişen olayında dediğinin dışında bişey çıktı mı
40 binde baskı balata nasıl biter hakikaten nasıl kullanmışlar bu arabayı
mehmet abi bakımları serviste yapılmadı ise bitmiştir garantisi
peki bu soruna servis ne diyor parasıyla baktırın bari.yeni araç olduğu için dışarıdaki ustalarda pek anlamazlar.
en güzeli.sıkma canını sonra bakarsın olmazsa.peki bu soruna servis ne diyor parasıyla baktırın bari.yeni araç olduğu için dışarıdaki ustalarda pek anlamazlar.
Valla Para pul kalmadı artık idare edecez neyse o ne yapalım artık idare etcez
aynen katılıyorum *tup*aracın kullanılmasından kaynaklanıyo olabilir. biri normal biri baygın- biri seri biri normal kullanılmış olabilir. baygın kullanılan aracın yanma odası egsozu falan kurum bağlar. seri kullanılan araç gibi tepkiler vermez gaz pedalı.