2010 Yeni Kasa Doblo Çekiş Problemi

2010 model arabanın garantisi nasıl biter.bu araçlar 3 yıl 150,000 km garantili.sizin araç kaç binde.

mehmet abi bakımları serviste yapılmadı ise bitmiştir garantisi

evet oğuza katılıyorum.bakımları serviste yapılmamışsa garanti gider.

aracınızda yağ eksiltme var mı gerçi çok çok erken ama yami bi kompresyon kaçağı falan olabilir byu çok öenemli v

Yağ eksiltme yok, Ama aracı urfadan aldım kaçak yakıt kullanılmış olabilir. Katolizörden şüpheleniyorum bunu temizleyen var mı yenisi çok pahalıymış
aracı nurtaş tanmı aldınız?? nurtaştan aldıyanız adamlar fiat bayii gibi doblo satıyolar....

Araç Nurtştan Alındı. Gidip Alacak arkadşlara tavsiye etmem Aracı 20500 aldım 3500tl harcadım hala harcıyorum bittim tükendim.

Kardeş keşke araştırıp alsaydın ben bu site dahil çoğu zaman araştırdım Şanlıurfa'dayım Nurtaştan alma o arabalar yaramaz Suriye' ye gidiyor kaçak yakıt falan kullanılıyo mal getiriliyor dediler ben de vazgeçtim bekledim şimdi dizel 0 ını aldım .iyiki de vazgeçtim size geçmiş olsun keşke biraz daha araştırsaydınız.

moralinizi bozmak istmeme ama bu arabanınkmsi orjinal mi baktırdınız mı yani nurtaş baya şah şalı bi anlatımla satıyor güvenilir gibi görünüyor ama tabi mekanik arızaları bilemezler mesel kaza durumunda boya deiğişen olayında dediğinin dışında bişey çıktı mı

40 binde baskı balata nasıl biter hakikaten nasıl kullanmışlar bu arabayı

Aracın Baskı balatayı değiştirdim sorun çözülmedi zaten baskı balata iyiydi ustaların içgüzarlığı boşu boşuna baskı balata değiştirdim

mehmet abi bakımları serviste yapılmadı ise bitmiştir garantisi

Araç en son 38.500de servise girmiş şuan 64.000 de garantisi yok dedi servis

peki bu soruna servis ne diyor parasıyla baktırın bari.yeni araç olduğu için dışarıdaki ustalarda pek anlamazlar.

peki bu soruna servis ne diyor parasıyla baktırın bari.yeni araç olduğu için dışarıdaki ustalarda pek anlamazlar.

Valla Para pul kalmadı artık idare edecez neyse o ne yapalım artık idare etcez

Valla Para pul kalmadı artık idare edecez neyse o ne yapalım artık idare etcez
en güzeli.sıkma canını sonra bakarsın olmazsa.

Eliniz genişlediği zaman detaylı bir bakıma sokar ve sorunlarınızdan kurtulursunuz inşAllah.

2011 Model D3 Bizdede iki doblo var birbirlerinden farklı. Çekiş ve ivmeleri ikiside aynı tarih cıkışlı 87bin 89binde 89 binde olan daha gec ivme alıyor diğerine göre baskı balata vs. değiştirdim aynı hiç birşey fark etmedi. Her 10 binde yağ değişimi 40 binde Carbon Clean vs. tüm herşeyi eksiksiz yaptırıyorum Tüm bakımları serviste yapıldı servisteki arkadaşlar test sürüşü yaptı onlarda gördü olabilir dedi ornek gösterdiler bir linea var dedi aynı beygir aynı motor 180 yapıyor bir linea var dedi 200 yapıyor . Cihaza bağlattım hiç bir sorun cıkmadı akü zayıf hatasi verdi. İçiniz rahat etmiyorsa Beyni sökelim gönderelim baksınlar dedi bende kalsın dedim. Bazı araçlarda olabiliyor dediler neden kaynaklanıyor hiç bir fikrim yok onlarında yok 🙂

olabiliyor.parçaların aşınması falan farklıdır.

aracın kullanılmasından kaynaklanıyo olabilir. biri normal biri baygın- biri seri biri normal kullanılmış olabilir. baygın kullanılan aracın yanma odası egsozu falan kurum bağlar. seri kullanılan araç gibi tepkiler vermez gaz pedalı.

aracın kullanılmasından kaynaklanıyo olabilir. biri normal biri baygın- biri seri biri normal kullanılmış olabilir. baygın kullanılan aracın yanma odası egsozu falan kurum bağlar. seri kullanılan araç gibi tepkiler vermez gaz pedalı.
aynen katılıyorum *tup*

aynen. yeni arabaya basmıyacan diye bi saçmalık var. bence tamamen yanlış . Allah ne verdi basacan.

o kadarda değil fatih ya.Allah ne verdi basacan kısmı sakat biraz.:korsan::korsan::korsan:

Back