2010 Yeni Kasa Doblo Çekiş Problemi

aracınızda yağ eksiltme var mı gerçi çok çok erken ama yami bi kompresyon kaçağı falan olabilir byu çok öenemli v

Yağ eksiltme yok, Ama aracı urfadan aldım kaçak yakıt kullanılmış olabilir. Katolizörden şüpheleniyorum bunu temizleyen var mı yenisi çok pahalıymış
aracı nurtaş tanmı aldınız?? nurtaştan aldıyanız adamlar fiat bayii gibi doblo satıyolar....

😀😀😀

aracınızda yağ eksiltme var mı gerçi çok çok erken ama yami bi kompresyon kaçağı falan olabilir byu çok öenemli v

Yağ eksiltme yok, Ama aracı urfadan aldım kaçak yakıt kullanılmış olabilir. Katolizörden şüpheleniyorum bunu temizleyen var mı yenisi çok pahalıymış
aracı nurtaş tanmı aldınız?? nurtaştan aldıyanız adamlar fiat bayii gibi doblo satıyolar....

Araç Nurtştan Alındı. Gidip Alacak arkadşlara tavsiye etmem Aracı 20500 aldım 3500tl harcadım hala harcıyorum bittim tükendim.

evet nurtaşta çok doblo var her yerden doblo topluyorlar zaten yüzde doksanı 1.4 benzinli bu adamlar neden dizel almıyorlar hepsi benzin lpg li
iyide 3500 tl neyine harcasdınız önceki sahbi ne ile kullanmış bunu

Araca Fuul bakım yaptırdım 260 tl malzeme 50 tl işçilik kendi ustam fiat servisi 600 tl istedi
atiker sıralı sistem taktırdım 1200 tl normelde 990tl idi stepneye takdırdım 200 tl fark verdim korumalık yaptırdım
amortisörler patlak idi 300tl ona verdim termostat değişimi 120tl + işçilik 30 tl
aracı urfadan ankaraya 458tl benzin verdim getirmeye
noter plaka alım satım muamele işleri 400 tl 2 adet lastik 195*65*16 340
sigorta 458tl baskı balata 360 değişimi 200 tl...... bakalım bu hafta katalik konvektöre baktırcam 20 BG düşüş neden ona uğraşıyorum

nurtaş otodan hususi doblo alacaktık iyiki almamışız. 😀

Valla ne diyeyim bilmiyorum ben aracı servise göstermedim keşke gösterseydim. Ama adamlar abi boşuna servisi gitme 150tl veririsin ben sana yazılı kağıt veririm arabanın hiç bir şeyi yok dedi. haytta yapmadığım yanlışları bu arbada yaptım her aldığım aracı normalde götütürdüm. yol yorgunluğu olacak herhalde kafamı veremedim

moralinizi bozmak istmeme ama bu arabanınkmsi orjinal mi baktırdınız mı yani nurtaş baya şah şalı bi anlatımla satıyor güvenilir gibi görünüyor ama tabi mekanik arızaları bilemezler mesel kaza durumunda boya deiğişen olayında dediğinin dışında bişey çıktı mı

40 binde baskı balata nasıl biter hakikaten nasıl kullanmışlar bu arabayı

hayırlısı olsun,bundada vardır bir hayır deyin,inşaalah probleminiz çözülür.

moralinizi bozmak istmeme ama bu arabanınkmsi orjinal mi baktırdınız mı yani nurtaş baya şah şalı bi anlatımla satıyor güvenilir gibi görünüyor ama tabi mekanik arızaları bilemezler mesel kaza durumunda boya deiğişen olayında dediğinin dışında bişey çıktı mı

40 binde baskı balata nasıl biter hakikaten nasıl kullanmışlar bu arabayı
üstad araç 60000km de

hayırlısı olsun,bundada vardır bir hayır deyin,inşaalah probleminiz çözülür.

öyle üstad problem çözülsün yeter ben dobloyu seviyorum ama eski doblomuda aratacak gibi

geçmiş olsun abi. inşallah sorunları bir an önce çözersin de keyifle binersin doblona.

sizin aldığınız arabada bi sorun var yada ilk sahibi iyi kullanmmış yoksa arıza çıkaracak bi araba değil

katalizörü ne yaptınız

sizin aldığınız arabada bi sorun var yada ilk sahibi iyi kullanmmış yoksa arıza çıkaracak bi araba değil

katalizörü ne yaptınız

söktürüp susturucu taktırıp deniycem cumartesiye 120tl istediler

katolozörü söktürürseniz muaynede problem yşarsınız bence bu araba garantisi daha bitmemeiştir bi servise götürün arıza tespit cihazına bağlıasınlar oradan sonuca ulaşabilirisiniz

katolozörü söktürürseniz muaynede problem yşarsınız bence bu araba garantisi daha bitmemeiştir bi servise götürün arıza tespit cihazına bağlıasınlar oradan sonuca ulaşabilirisiniz
aynen en iyisi yetkili servise gidip cihaza bağlamak....

katalizörde bir sorun yok sente ayarı yaptırmamı söylediler triger kayışının değişip değişmediğini bilmiyorum ama birde buna baktırayım. hava akış metre bu araçlarda yokmuş

katalizörde bir sorun yok sente ayarı yaptırmamı söylediler triger kayışının değişip değişmediğini bilmiyorum ama birde buna baktırayım. hava akış metre bu araçlarda yokmuş

benim anlamadığım nasıl bakım yapılmış bu arabaya

garantisi devam etmiyor mu

demekki bakımlar sanayide felan yapılmış...

bu arabaya bence bakım bile yapılmamış heralde nasıl bukadar performans düşüklğü olur

bu arabaya bence bakım bile yapılmamış heralde nasıl bukadar performans düşüklğü olur
kaçak benzinde kullanılmış olabilir...

servise sordum garantisi bitmiş servise ankara ali uğurluya götürdüm hiç bir şey bildikleri yok subab ayarı yapmaya çaluştılar bana benim araçlar itici subapmış subap ayarına gerek yok daha önce bosh cebeci serviside ali ustam söylemişti.

Back