emre202424
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 25 Aralık 2024
- Adı
- emre
- Kan Grubu
- 0 +
- Aracınız
- Doblo
ustalara sordum bir de internette yaptığım araştırma sonucu Enjektör pulu diye şüpheleniyorum inşallah sorun bununla çözülürbuna benzer bi sis iki hafta önce başıma geldi ustaya götürdüm enjektör somunu değiştirdi düzeldi.
ama benimki daha tok bi sesti .
inşallah. ses korkutucu ben kayış zincir fln koptu sandım ama pulmuş.ustalara sordum bir de internette yaptığım araştırma sonucu Enjektör pulu diye şüpheleniyorum inşallah sorun bununla çözülür
Tahmin ettiğim gibi enjektör pulunu değişti sorun düzeldi çok şükür.inşallah. ses korkutucu ben kayış zincir fln koptu sandım ama pulmuş.
ne aman götürmeyi düşünüyorsunuz ustaya çok bekletmeyin enjektöre sirayet etmesin durum
Enjektör pulu değişti sorun ortadan kalktı hocamZincir sesine benziyor dikkat edin.
Evet hocam pul değiştirildi sorun ortadan kalktıEnjektör puluna benziyor ses.
Pullar 100₺ işçilik 1000₺ne kadar ücret aldı usta
motor 1.3 müydü aynı durumda benden 1700 aldılar anasını satiyim 😀Pullar 100₺ işçilik 1000₺
Pullarında hepsi arızalı değildi 2 enjektör pulu değişti
1.3motor 1.3 müydü aynı durumda benden 1700 aldılar anasını satiyim 😀
İşi bilen elinden gelen gerekli anahtarlarla enjektörleri söküp pulları takabilir , araca herhangi bir parça için anahtar çevirsinler direkt 500tl den başlıyoriscilik cok pahali ya 4 tane enjektor söküyosun anahtarla.sıkarken de tork anahtari kullanmiyo kimse.yalap şalap iş ama isciliğe geldimi is cok ugrsastik abi.
Kendim söküp yapacaktım ama ses biraz can sıktığı için hızlıca yaptırdım hocam yoksa yapılmasının çok bir zorluğu yokİşi bilen elinden gelen gerekli anahtarlarla enjektörleri söküp pulları takabilir , araca herhangi bir parça için anahtar çevirsinler direkt 500tl den başlıyor